Hoe Erling Haaland naast groene grasmatten ook rode lopers verovert

CREDITS: Breitling

Als er voor keepers een soort boss level bestond, dan was Haaland zeker weten dé eindbaas tegen wie ze moesten strijden.

De eigenaardige Noor kwam als een rookie de Engelse competitie binnenlopen, maar al snel bleek hij allesbehalve een rookie te zijn.

De impact van Erling Haaland

We zetten de impact van Erling Haaland even op een rijtje voor je: de beste man scoorde in zijn debuutseizoen 52 goals, gaf 8 assists en verbrak meteen het doelpuntenrecord in de Premier League. Bovendien won hij samen met City de Premier League, de FA Cup én de Champions League. En “Selbst die Bayern haben Angst” was nog nooit zo van toepassing geweest, want Bayern werd tijdens de Champions League run met 3-0 aan de kant gezet. De absolute eindbaas werd als kers op de taart nog tot Player of the Season gekroond. Al denken wij dat hij ook wel voor een andere nominatie in aanmerking komt.

Ook buiten het veld een eindbaas

En met die nominatie doelen we op de Best Dressed Player of the Season, goed, misschien is het geen officiële titel, maar Haaland verdient hem wel. De man die bij elk interview zijn tong verloren lijkt te zijn, loopt er namelijk altijd gelikt bij. Zowel op als buiten het veld maakt Haaland dus indruk. Wij zijn door zijn Instagram gaan scrollen en zien hem verschijnen in Burberry-truien gecombineerd met de Tiffany & Co. X Nike Air Force 1’s tot foto’s in zijdeachtige pyjama’s. Zoals we al zeiden: wat een eindbaas is het ook. Daardoor heeft een merk als Breitling (header-afbeelding) hem ook binnengehaald als ambassadeur.

Haaland ook op rumway shows

Een van onze favoriete looks, is de look die we op 9 juli spotten tijdens de runway show van Dolce & Gabbana in Puglia. Haaland viel bij aankomst met zijn partner, Isabel Johansen, meteen op. En niet alleen omdat hij 1,94 is en het postuur van een viking heeft. Haaland kwam hier aanzetten met zijn kenmerkende Thor-look-a-like haar, een poederblauw Dolce & Gabbana blazer met een aansluitende broek en witte sandalen. Om nog maar te zwijgen over de opvallende witte zonnebril die alleen Erling Haaland kan rocken. De topscorer van de Premier League is dus zodanig modebewust dat hij tijdens zijn vakantieperiode rustig modeshows bezoekt. En dat ziet er gelikt uit:

Source: