Lebron James rockt alvast de langverwachte Tiffany & Co x Nike collab

We zijn niet alleen blij om LeBron James op het basketball veld te zien, maar ook daarbuiten. Want je kan misschien over de GOAT-status van Lebron discussiëren, over zijn gevoel voor smaak valt niks te twisten.

De G.O.A.T. gespot met dikke collab

En dat bewijst Lebron James maar weer eens met het dragen van de langverwachte Tiffany & Co X Nike Collab. Lebron kwam bij zijn wedstrijd op Madison Square Garden aangezet met een varsity jacket van de twee dikke merken, die dus weer de handen in elkaar hebben geslagen. Het varsity jacket komt met leren mouwen met een patchwork van de Tiffany & Co x Nike graphics.

Ook zien we dat Tiffany & Co een ode brengen aan New York City, door de patchworks aan de voorkant die betrekking hebben op de stad. Bovendien zien we ook de twee signatuurmerken op de achterkant verschijnen. Alles in het sexy blauw van Tiffany natuurlijk, zoals we hadden verwacht.

Fresh van top tot teen in Tiffany & Co x Nike

James zag er niet alleen aan de bovenkant fresh uit, de man liep er van top tot teen fijntjes bij. Kijkend naar beneden, zagen we namelijk de nog niet gereleasede Tiffany & Co x Nike Air Force 1’s. Deze komen volledig in een premium zwart suède toon met blauwe swooshes en het logo van Tiffany op de voorkant. Op de achterkant zien we ook nog een fijn detail, met de graphics van de samenwerking gegraveerd in het zilver.  Hoewel Lebron James deze dus al rockte, komt de daadwerkelijke schoen pas op 7 maart uit. De prijs? 400 euries. Kleinigheidje. Over de varsity jacket die Lebron droeg is nog niet bekend of het daadwerkelijk deel zal uitmaken van de release die we op 7 maart verwachten.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over fashion.