Clipse x Carhartt WIP: een hiphop-en modefeest

CREDITS: Carhartt // Clipse // @dark_white

Soms zijn dingen zo perfect dat het lijkt alsof ze voorbestemd waren. Romeo en Julia, Messi en voetbal, en natuurlijk Clipse en Carhartt.

Het logo van Clipse met de Carhartt WIP “C” zijn werkelijk een match made in heaven.

Reünie Pusha T en No Malice compleet met Clipse x Carhartt WIP-collab

De nieuwe samenwerking tussen Carhartt WIP en Clipse markeert officieel de reünie tussen de broertjes Pusha T en No Malice. Het duo heeft niet alleen de rapscene beïnvloed, maar ook de hedendaagse mode bepaald. Denk aan de baggy Carhartt WIP jeans en Timberland’s machtige “6”-laars die nu mainstream zijn.

Allemaal met dank aan Pusha T en No Malice – toen nog bekend als Malice. De laatste jaren kwamen ze weer vaker samen in de schijnwerpers, bijvoorbeeld tijdens Pharrell’s debuut Louis Vuitton modeshow. Maar deze merch collab overtuigt ons helemaal: Clipse is terug.

Een hiphop- en modefeestje binnen één collectie

Dit is dus een dubbel feestje dat wordt gevierd door hiphop- en modeliefhebbers.  De slingers worden opgehangen met co-branded items zoals een canvas detroit jacket, jeans en t-shirts. Deze items brengen een frisse wind door de traditionele werkkleding van Carhartt WIP, met een duidelijke knipoog naar de baggy jeans en Timberland-laarzen die Clipse ooit populair maakte. De tekst ‘Let God Sort’ Em Out‘ prijkt ook op enkele items, wat mogelijk een hint is naar een nieuw album van de broers. Dat zou de absolute kers op de feesttaart zijn.

Alle details over de Clipse x Carhartt WIP samenwerking

Heel veel goed nieuws dus. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. De op maat gemaakte Clipse x Carhartt WIP jassen en jeans zijn (nog niet) te koop. Maar nog niet getreurd: er zijn gelaagde co-branded items beschikbaar voor een beperkte tijd. Voor een van deze items ben je waarschijnlijk tegen de 100 euro kwijt. Een no-brainer. Als dit de nieuwe doorbraak van Clipse wordt heb je gewoon een collectors item in je kast hangen.

Source:
LEES OOK
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…