Check deze Star Wars x TOMS!

CREDITS: TOMS x Star Wars

In de zomer van dit jaar kwamen Star Wars en TOMS met een limited edition-collectie. Hierin gingen klassieke modellen hand in hand met films uit de Star Wars-trilogie. Nu zijn ze terug om de belangrijkste personages uit de trilogie in de schijnwerpers te zetten. Iedere aankoop van één van de TOMS draagt weer bij aan kwesties die ertoe doen.

STAR WARS X TOMS JOIN FORCES EP. II

Deze tweede collectie in samenwerking met Star Wars is echt tof! Voor ieder iconische personage is er een schoen ontworpen die het DNA van dit fictieve figuur weerspiegelt. Zo zijn er hoge sneakers geïnspireerd op Luke Skywalkers Rebel piloten helms en het skipak van Princes Leia. Maar ook de klassieke TOMS zijn er in Darth Vader en Stormtrooper prints. Check de schoenen op de website van TOMS.

STAR WARS

Inmiddels is Star Wars: Episode IX: The Rise of Skywalker bijna uit. De film is het negende deel uit de STAR WARS-filmfranchise. De film speelt zich af na de gebeurtenissen uit Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi. In The Last Jedi boekt het verzet een belangrijke overwinning door de Starkiller-base te vernietigen. Maar de First Order weet het verzet te traceren en ze kunnen geen kant meer op. Er wordt een speciale missie opgezet om het traceermechanisme op het vlaggenschip van Snoke te ontmantelen.

In de film is Rey op zoek naar de grote Jedi, Luke Skywalker zit niet meer bij de Force en weigert Rey de gebruiken van een Jedi te leren. Rey zet door en leert langzamerhand haar krachten te gebruiken. Het kracht is inmiddels zo sterk dat ze meerdere contact weet te maken met Kylo Ren. Dit is een Jedi die zich heeft laten verleiden tot The Dark Side. Hij is de kleinzoon van de welbekende Darth Vader. Wil je weten hoe het verder gaat? Ga dan naar Star Wars: Episode IX: The Rise of Skywalker die 18 december in de bioscoop verschijnt. Je STAR WARS X TOMS JOIN FORCES EP. II kun je dan mooi aan!