Dit zijn de beste manieren om een wit T-shirt te rocken

CREDITS: John Fornander

Elke vent heeft minimaal één wit T-shirt hangen in zijn garderobe. Het is een tijdloos kledingstuk dat al decennialang wordt gedragen. Juist omdat het zo basic is, zijn er talloze manieren om je witte T-shirt te combineren. Of je het nou met een jasje of los in je broek draagt, het kan zelden misgaan. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij uitgezocht hoe je jouw witte tee het beste kunt rocken.

Zo draag je een wit T-shirt

Open overhemd

Het combineren van verschillende lagen kleding is een kunst bij het samenstellen van een goede outfit. Een wit T-shirt vormt hier de perfecte basis voor. Draag het met een overhemd dat open hangt om de ideale casual look te creëren. Hierdoor krijgt dat witte T-shirt weer een geheel nieuwe betekenis. Maak vervolgens deze casual outfit compleet met een trashed jeans.

Pakken

Een wit T-shirt is niet alleen veelzijdig met denim. Met de juiste pasvorm is een pak de perfecte metgezel voor een wit T-shirt. Zorg ervoor dat dit klopt en je hebt een van de gemakkelijkste en meest stijlvolle looks voor een werkweek of weekendje weg. Hierbij is het belangrijk om een witte tee te combineren met pakken die contrast bieden met wit. Denk aan navy, grijs, zwart, donkergroen en pastel kleurige pakken.

Bomberjack

De bomberjack is overgestapt van trend naar een essentieel item voor elke man. Het is niet alleen casual, maar met de juiste bomberjack kan je outfit chique ogen. Hiervoor is een wit T-shirt een perfecte match om je look compleet te maken. De beste optie is een donker gekleurde bomberjack, waardoor je witte tee het middelpunt is van de aandacht.

Leren jack

Om een scherp randje aan je garderobe toe te voegen is de herkenbare look van de Amerikaanse acteur James Dean de beste manier. Ga voor een witte ronde hals onder een klassiek leren jack. Het is een simpele combinatie, maar tegelijkertijd een eyecatcher. Hierbij is het belangrijk dat de leren jas een goede pasvorm heeft en niet vol zit met verfraaiingen.

Chore coat

De chore coat is een must have voor het hele jaar door. Dit kledingstuk leent zich perfect voor het dragen van een eenvoudig wit T-shirt eronder. Kies voor een lichtgekleurd jack zodat het contrast boven niet te zwaar is en draag het met een donkere broek voor een gebalanceerde look. Door de chore coat los te dragen komt het witte T-shirt het beste tot zijn recht.

Cropped T-shirt

Je hebt nu een aantal combinaties gezien, maar met de zomer om de hoek is het dragen van meerdere lagen kleding geen optie. Steek een T-shirt met een ronde hals in een slim fit broek met getailleerde pijpen en de klus is geklaard. Deze cropped T-shirt look neigt naar een jaren vijftig style, wat de laatste jaren weer helemaal hip is.

 

LEES OOK
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet รกlles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…