Next level roadtrippen tijdens de Budapest Rally

Ben jij iemand die enthousiast wordt van snelheid, reizen en feesten? Dan is dit dé perfecte combo voor jouw zomervakantie! De Budapest Rally is een uniek avontuur van Amsterdam all the way naar Boedapest. Een auto, je vrienden, je zonnebril en een paar flessen drank is het enige dat je nodig hebt voor een onvergetelijk avontuur. Oh, én je zwembroek, want je mag deze poolparty in een eeuwenoude spa niet overslaan.

Acht dagen lang leg je verschillende etappes af langs prachtige routes in Europa. ‘s Avonds komen alle teams samen op de camping om te feesten. Beregezellig! Roep je maten, want dit is een once in a lifetime tripje!

De Budapest Rally

Naast het racen en feesten, vallen er onderweg ook punten te verdienen met allerlei fratsen. Iedereen komt naar de startlijn met een zo creatief mogelijke wagen én outfits. Daarnaast zijn er onderweg challenges en checkpoints. Die punten wil je pakken! Het team dat aan het eind van de rally de meeste punten heeft, wint namelijk een knalgele Trabant.

Budpast Rally 1

Trabant

De route is in totaal zo’n 2000 km en brengt je langs een aantal Europese hotspots. Je komt langs de beroemde Plitvice meren in Kroatië, het Gardameer, Venetië, de Stelvio pas, het Zwarte Woud en je eindbestemming is natuurlijk Boedapest. Een van de vetste steden van Europa waar je sowieso geweest moet zijn!

En weg..

Op zaterdagochtend 15 juli gaat de Budapest Rally van start in Amsterdam en op vrijdagavond 21 juli eindigt deze in Boedapest. Om mee te doen, betaal je € 250 per persoon en daarbij kun je nog een aantal extra’s krijgen. Nadat het winnende team bekend is gemaakt, gooien alle teams nog één keer hun laatste pk’s in de strijd voor het slotfeest. Daarna kun je zelf nog in Boedapest blijven om bij te komen van het racen, bijvoorbeeld in een van de vele spa’s of een foute Hongaarse club. Roadtrippen was nog nooit zo leuk. Klaar voor de start? Let’s go! 

Budapest Rally 2

Budapest Rally 7

Budapest Rally 4

Budapest Rally 3

 

Total
1
Share