Bewezen: Nederlanders vinden zichzelf de meest sexy Europeanen

Nederlanders zijn over het algemeen alles behalve verlegen. We zeggen al snel wat we denken en waarderen eerlijkheid. En blijkbaar hebben we daar ook een flinke portie zelfverzekerdheid erbij gekregen. We riepen onszelf onlangs namelijk uit tot de meest sexy Europeanen! Maar verder onderzoek onthult anders…

Meest sexy Europeanen

In een onderzoek onder 9.600 singles, waarvan er 1.000 Nederlands, werd gevraagd hoe sexy ze zichzelf vonden. En wat denk je? Alleen Spanjaarden en Nederlands gaven zichzelf een voldoende. Met een 5,7 voeren wij de lijst aan. Niet heel best, maar de rest van Europa was nog bescheidener…

Lage sexdrive

De ‘hoge’ score op het gebied van sexyness betekent echter niet dat Nederlanders ook het meest zin in seks hebben; hier bungelen we heel typisch eenzaam onderaan. Met name de Nederlandse vrouwen scoren laag. Ruim éénderde van de mannen is er wel in om iedere dag de liefde bedrijven, terwijl maar één op de vijf dames hier open voor staat.

Hoe zuidelijker we gaan, hoe vaker we het willen doen! Zeker in Spanje (44%), Frankrijk (44%) en Italië (41%) lusten ze er wel pap van, en verwachten veel lovebirds minstens één keer per dag een vrijpartij in de beginfase van hun relatie.

Kom in de mood

Gelukkig is er ook gekeken naar oplossingen. Er zijn altijd mogelijkheden om de partner in the mood te krijgen. Zo zijn we in Nederland vooral in voor een beetje fun in the sun, ruim  54% wordt hitsig van goed weerVergeet ook niet om af en toe een heerlijke maaltijd op tafel te zetten, want koken is sexy. Iedere man die een beetje thuis is in zijn eigen keuken scoort hoge punten volgens 45% van de respondenten. Mocht je er nou helemaal niks van bakken, boek dan een tripje naar het buitenland (43%). Want in het zuiden gaat het er een stuk heter aan toe!

sexy Europeanen

Total
1
Share