4K timelapse laat boottocht van Rotterdam naar Amsterdam zien in 10 minuten

Nederland staat niet voor niets bekend als waterland. Langs onze kilometerslange kustlijn en op vele rivieren vind je dan ook genoeg liefhebbers terug. En dat bewijst deze timelapse van 10 minuten, waarin vast wordt gelegd hoe een tocht over water van Rotterdam naar Amsterdam eruitziet.

Nederland op zijn mooist

Verre reizen maken hoeft absoluut geen verplichting te zijn. Met prachtige steden, ongerepte natuur, water in overvloed en talloze cultuurelementen is er in Nederland altijd wel iets waar je heen wil. Deze timelapse laat zien dat wij nog meer mogen genieten van onze wateren. Al het pittoreske wat Nederland te bieden heeft komt voorbij.

Zeilboot scoort met timelapse

Zeker met de vele files, wegwerkzaamheden en ander gedoe op de weg ben je wel effe onderweg van Rotterdam naar Amsterdam. Ja, op het water duurt het nóg langer, maar dan kun je wel genieten van de natuur. Gelukkig duurt de timelapse maar 10 minuten en maak jij ook kennis met Nederlandse natuurwondertjes, maar ook met de slimmigheden van onze infrastructuur. Een onontdekt tripje en stukje Nederland wacht op je om gecheckt te worden:

Source:
LEES OOK
De raarste wetten ter wereld
In Nederland hebben we altijd wel iets te klagen over de overheid. Dan klopt een bepaalde regeling weer niet, dan klopt er een of andere toeslag weer…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…