Back on stock: de legendarische Aston Martin DB5-set van LEGO

Klassieke Ferrari’s, Nike’s of die ene kaskraker van een film. Er zijn een aantal zaken die gewoon absoluut niet uit de mode lijken te raken. LEGO is er daar eentje van. Voor de liefhebbers is het dan ook regelrecht goed nieuws nu de iconische Aston Martin DB5 weer als LEGO-set op de markt is.

LEGO Aston Martin DB5

De talloze kaskrakers van James Bond moet je ongetwijfeld uitgespeeld hebben. Maar de vraag is of je de échte DB5 wel kunt betalen… Gelukkig hebben we dan altijd de LEGO-steentjes nog. Wie is er nou niet groot mee geworden, urenlang blokken schuiven en de gekste creaties bouwen. Alhoewel je liever niet terugdenkt aan die ene keer dat je vól op dat ene LEGO-blokje bent gaan stappen.

Lego, <strong>Back on stock:</strong> de legendarische Aston Martin DB5-set van LEGO
Foto: LEGO

Back in business

Nu is de 007 Aston Martin weer te koop als set. Inderdaad wéér, want dit iconische bouwwerk was niet voor niets kort na zijn release binnen no-time uitverkocht. Als onderdeel van de Champions Series is dit bouwwerk gemaakt voor elke levensgenieter en LEGO-koning. Met zijn compacte grootte en eenvoudigere gebruiksaanwijzing met slechts 300 stukkies is deze legendarische set voor iedereen. Maar laat die gebruiksaanwijzing maar zitten. Echte fans bouwen het memorabele 007-model natuurlijk met hun eigen geheugen, waar zowel LEGO als James Bond onderdeel van is.

Voor slechts €25 haal je hem in huis. En be sharp, want de DB5 is waarschijnlijk zo weer weg.

Source: