5 betaalbare sloepen om de perfecte dag op het water te hebben

Om alvast helemaal in de zomerstemming te komen hebben we iets leuks! Of je nou wil zonnen of lekker door de Nederlandse wateren wil cruisen. Een sloep is de ultieme manier om te genieten van de zonnige dagen. Wij hebben 5 betaalbare sloepen geselecteerd die onder de aandacht gebracht moeten worden!

5 betaalbare sloepen

Maxima 485 sloep

Deze sloep is ideaal om met vrienden een gezellige dag op het water hebben! De Maxima 485 is uitgerust met een Honda buitenboord motor met 10 paardenkrachten. De sloep is 1 meter 90 breed en bijna 5 meter lang, plek genoeg voor familie of vrienden.

De Maxima 485 is beschikbaar vanaf een ruime €13k.

VanVossen sloep 550 aluminium

Deze duurzame sloep kenmerkt zich door het aluminium. De VanVossen is een stabiele boot, met koersvaste vaareigenschappen. Dit komt mede door de dubbelwandige romp. De motor in deze sloep gaat tot 20 pk, wat resulteert in een snelheid van 20 kilometer per uur.

De VanVossen 550 aluminium is beschikbaar vanaf ruim €13k.

Wato 490

Deze sloep uit 2008 staat nog steeds zijn mannetje. Met een mooie vloer, zonnebed en motorslot is dit een compleet bootje! Deze sloep is beschikbaar voor nog geen €10k. Wil je de trailer erbij hebben, dan tik je nog €800 af.

Betaalbare sloepen, 5 betaalbare sloepen om de perfecte dag op het water te hebben

VanVossen Tender 595 aluminium

Deze nieuwe Tender is uitstekend om met vrienden lekker door de grachten of kanalen te varen. Met een breedte van 2,10 meter en een lengte van 5,95 meter biedt deze sloep plek aan meerdere personen. Met een maximaal vermogen van 20 pk biedt deze sloep veel vaarplezier! Bovendien is deze sloep door het aluminium bijna onderhoudsvrij!

De VanVossen Tender 595 is beschikbaar vanaf €14,5k bij Klop Watersport

Betaalbare sloepen

Corsiva 595 Tender

Dit is een hele stijlvolle boot! Door de Zwarte afwerking ziet deze sloep er heel gelikt uit! Ook deze boot biedt met een breedte van 2,25 meter en een lengte van 5,95 genoeg plek! Met een maximaal vermogen van 50 pk kan je met deze boot vlot door de wateren varen!

De Corsiva 595 Tender is beschikbaar vanaf €13,5k.

Betaalbare sloepen, 5 betaalbare sloepen om de perfecte dag op het water te hebben

LEES OOK
De raarste wetten ter wereld
In Nederland hebben we altijd wel iets te klagen over de overheid. Dan klopt een bepaalde regeling weer niet, dan klopt er een of andere toeslag weer…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…