De Rough Crafts R9T combineert oud en nieuw perfect

Mensen die nog steeds beweren dat het oude niet samengaat met het nieuwe bestaan nog. Ze zitten stuck in een dagelijkse sleur van ‘vroeger was alles beter’. Wij weten natuurlijk dat het oude en nieuwe elkaar in veel gevallen sterk kunnen complimenteren. De mensen van het Taiwanese Rough Crafts weten dit nog beter. Kijk bijvoorbeeld is naar deze Rough Crafts R9T. Modern, classic en gewoon een ruige bak.

Rough Crafts R9T

Deze motor is een prachtig voorbeeld van het oude en het nieuwe dat perfect samengaat. De Rough Crafts R9T is een ode aan het verleden en dat is te zien. BMW Motorrad heeft op het gebied van motors sowieso een respectabele geschiedenis. Dus toen het Taiwanese bedrijf een telefoontje kreeg zeiden ze natuurlijk gelijk ja. Je ziet daarom ook duidelijk liefde voor motoren terug in deze modern classic. De R9T is voorzien van Rough Crafts’ typische uitstraling die samengaan met de heldere lijnen van BMW.

Ze hebben daarbij veel afgekeken naar de klassieke BMW modellen. Ook is er gekozen om moderne technologie naadloos in de motor te verwerken. Dit zie je terug aan de bekende krijtstreep van BMW, de snowflake velgen en de 50’s zitting. Dat samen met 330 millimeter remschijven, een nieuwe oliekoeler, moderne uitlaat en een 1170 cc boxer twin motor voor 110 pk. Dit is een pareltje waar op gereden moet worden! Hiermee ben je namelijk wel het mannetje hoor!

Rough Crafts R9T Rough Crafts R9T Rough Crafts R9T Rough Crafts R9T Rough Crafts R9T Rough Crafts R9T

Total
0
Share