Na de Z4 is ook de BMW X7 gelekt

Enige tijd geleden was de BMW Z4 voor de presentatie gelekt. En ook nu lekken de geruchten uit München van de nieuwe BMW X7 voor de officiële onthulling. Waar de BMW X7 eerst als concept model werd gezien, is het nu toch werkelijkheid geworden.

https://www.youtube.com/watch?v=qStR-fUevXA

BMW X7 gelekt

Tja, smaken verschillen. De BMW X7 is een gigantisch slagschip en daar moet je van houden. Een ding is wel zeker, zodra de X7 achter je bumper kleeft, ga je wel even aan de kant. Met de X7 gaat BMW de concurrentie aan met onder andere de Range Rover. BMW geeft zelf aan dat de nieuwe X7 hybride aangedreven wordt in combinatie met een tuinturbo benzinemotor. We kunnen niet wachten op het M-model.

Wanneer we dit apparaat ook echt op de Nederlandse wegen kunnen bewonderen blijft nog even de vraag. BMW geeft aan dat het productiemodel toch wel in 2018 beschikbaar zal zijn. 2018 duurt lang, dus het kan nog wel even duren voordat de BMW X7 onder jouw carport staat. Althans, als hij er al onder past. Gelukkig heb je nog wel even de tijd om je carport iets te verhogen. Wij staan in ieder geval vooraan om hem eens uitbundig te testen.

bmw x7bmw-x7-2bmw-x7-5bmw-x7-6bmw-x7-11

Total
0
Share