Airbnb Finds: oud spoorhuis omgetoverd tot luxe optrekje

Thuiswerken heeft zo zijn voor- en nadelen. Voordelen zijn je lievelingskoffie binnen handbereik, de hele dag in een comfortabel outfitje achter je computer zitten en de mogelijkheid om irritante collega’s op mute te zetten. Het grote nadeel is dat de muren op een gegeven moment toch echt wel op je afkomen.

Met zomerse temperaturen in aantocht én het feit dat verandering van omgeving gezond is voor je geest, is een kleine vakantie geen slecht idee. De kans dat we deze zomer verre tropische oorden kunnen bezoeken, is nog redelijk klein. Maar een vakantie dicht bij huis hoeft niet altijd saai te zijn. Sterker nog, in ons kikkerlandje hebben we ook prachtige natuur en onontdekte steden. Zo vonden wij dit bijzondere spoorhuis in eigen land, op slechts 25 minuten van Amsterdam en gelijk aan de kust!

spoorhuis, Airbnb Finds: oud spoorhuis omgetoverd tot luxe optrekje

Ruimte en stilte

Een verblijf in dit oude spoorhuis is onvergetelijk, mede dankzij de bijzondere designmeubels, strakke watervaltrap en enorme ramen waar je vanuit uitkijkt op het omliggende groen. Een ideale plek dus om dat ene boek te lezen waar je nooit aan toekomt, maar ook om je kook skills te testen in de enorme en stijlvolle keuken.

Ben jij meer van het buitenleven? Ook dan zit je met deze accommodatie gebakken. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de bosrijke omgeving of spring op je fiets richting de afgelegen duinen en het strand van Bloemendaal, waar je kunt genieten van de Nederlandse zonnestralen.

spoorhuis, Airbnb Finds: oud spoorhuis omgetoverd tot luxe optrekje

It ain’t much if it ain’t Dutch

Komt deze woning je bekend voor? Dat kan kloppen! Dit spoorhuis heeft inmiddels de harten van vele mensen veroverd, schittert in verschillende tijdschriften in binnen- en buitenland en zelfs als decor van televisieprogramma’s. Met een interieurarchitect als ontwerper kan dit ook bijna niet anders. In deze Airbnb worden moderne en klassieke elementen gecombineerd wat zorgt voor een bijzondere accommodatie waar jij alle luxe in terug vindt. De moderne keuken staat bijvoorbeeld in schril contrast met de oude bakstenen muur. 

Wil jij tijdelijk ontsnappen aan de muren van je woonkamer en de sleur van het thuiswerken doorbreken? Zoek dan niet verder. Dit droomhuis is namelijk te boeken voor €425,- per nacht, of je hier nu met vrienden, je vriendin of heerlijk rustig in je eentje verblijft. Reserveren kan vanaf minimaal 7 nachten, dus zorg ervoor dat je nog wat vakantiedagen te besteden hebt! 

Meer info

LEES OOK
8 fijne feitjes over Colombia
Pablo Escobar. Drugs. Criminaliteit. Ja, dat zijn waarschijnlijk de eerste drie dingen die momenteel in jouw hoofd opborrelen als je aan Colombia denkt. En, toegegeven, bij ons…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…