Zet jouw handtekening in de sneeuw tijdens de First Track in Les Menuires

Een goed begin is het halve werk. Dus zet je wekker extra vroeg en zorg dat je om 8u klaarstaat aan de voet van de Masse afdaling. Iedere woensdag kun je in Les Menuires namelijk meedoen aan de First Track. Als allereerste over de vers geprepareerde pistes zoeven om jouw handtekening achter te laten. Heb je daarna extra veel tijd om de fantastische pistes van Les Trois Vallées te verkennen.

First Track in Les Menuires

First Track Les Menuires

De ochtendstond heeft goud in de mond

Picture this: de eerste zonnestralen komen net over de berg heen. De pistes zijn leeg en de bergen stralen een heerlijke rust uit. Dat is de sfeer die hoort bij ultiem wakker worden. Tijdens de First Track in Les Menuires neem jij samen met een select gezelschap de eerste gondel omhoog. De pistes zijn dan officieel nog gesloten. Dat betekent rust, ruimte en ribbels. Ribbels van de vers geprepareerde sneeuw. En in die ribbels ga jij keihard je handtekening zetten.

 

First Track Les Menuires

Doordat de pistes officieel nog gesloten zijn, krijg je tijdens de First Track afdaling zelfs een heuse escorte. De experts van het safety team skiën namelijk met je mee om te zorgen dat je veilig weer bij de lift uitkomt. Daarnaast staan ze voor je klaar om vragen te beantwoorden en tips te geven. Na de afdaling brengen ze je weer naar de top, waar je bij Restaurant Le 2800 geniet van een ontbijtje, een lekkere bak koffie en de aller beste view van heel Les Menuires.

First Track Les Menuires, Zet jouw handtekening in de sneeuw tijdens de First Track in Les Menuires

 

Voor de onverzadigbare kilometervreters

Tegen de tijd dat je het ontbijt achter de kiezen hebt, zijn de pistes geopend voor iedereen. Je hebt dan de hele verdere dag om je eigen weg te gaan. Wij raden aan om die dag Les 3 Vallées te ontdekken. Met 600km piste is Les Trois Vallées een van de grootste aaneengesloten skigebieden ter wereld. Vanuit Les Menuires ski je zo naar Saint Martin de Belleville en Val Thorens. Maar ook Méribel en Courchevel zijn binnen de korste tijd te bereiken. Een waar paradijs voor de echte kilometervreter.

 

 

 

Be there or be square

De First Track afdaling in Les Menuires kost je 15 euro. Dat is inclusief begeleiding en ontbijt en exclusief skipas. Je kunt iedere woensdag in januari t/m maart deelnemen. Reserveren doe je uiterlijk vóór dinsdagmiddag. Zorg dat je er op tijd bij bent, want de beschikbaarheid is beperkt.

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…