Dreamjob alert: eten testen op een Kroatisch cruiseschip

CREDITS: Cruise Croatia

Betaalt eten en wijn drinken op een dik cruiseschip langs de Kroatische kust met iedere dag een proeverij-tje? Als deze omschrijving jou nou als gegoten past, dan heeft Cruise Croatia de job voor jou! Ze zijn namelijk op zoek naar een Taste Tester die hen wil voorzien van zijn deskundig advies. Het enige wat je moet doen is alles proeven op het schip en tijdens de verschillende excursies. Samengevat, een weekje cruisevakantie. Schip ahoy!

Dit is een droombaan: Taste Tester op een cruise

Bij Cruise Croatia zijn ze op zoek naar iemand met een liefde voor eten, wijn en reizen. Dat zijn alle eisen die ze hebben voor deze job. Je hoeft geen expert te zijn van de Kroatische keuken of een cursus tot sommelier te hebben gevolgd. Jouw taak is gewoon om alles te proeven en hier iets van te vinden. Makkie toch, maar wat zijn de details?

Food & Wine Cruise

Op 10 oktober 2020 vertrek je in Split op een acht daagse cruise langs de kust van Kroatië naar Dubrovnik. Tijdens deze cruise staan eten en wijn centraal en zul jij het Cruise Croatia team moeten voorzien van jouw deskundige feedback. Verder is het vooral zaak dat je geniet van al het moois wat wordt voorgeschoteld.

Cruiseschip 3

Wijn uit Kroatië

Steeds meer wijnkenners en foodies erkennen het land als the place to be om wijn te proeven van een van de 800 wijnhuizen en 64 druivensoorten. Wijnproductie is in Kroatië lang verdeelt geweest in twee districten. Wijnen uit het kustgebied en landinwaarts zijn opnieuw ingedeeld in vier regio’s. Jaarlijks produceren 20.000 wijnmakers hier zo’n 61 miljoen liter wijn. Genoeg om wat te proeven!

Op de Cruise wordt je rondgeleid in Split om vervolgens via de Dalmatie eilanden naar Dubrovnik te varen om hier de cruise af te sluiten. De Krka watervallen kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Ook hier zul je een dagje moet vertoeven. Wat een straf!

Cruiseschip 1

Tijdens je reis op het cruiseschip wordt je voorzien van alle wijnkennis die je nodig zult hebben van de wijn expert aan boord. Hij zal je bijscholen in alles wat je moet weten voor een goed advies. En natuurlijk laten proeven! Niet onbelangrijk! Naast alle vloeibare consumpties wordt je uiteraard dagelijks voorzien van ontbijt en een viergangen lunch.

Een CV is niet nodig!

Je CV hoeft voor deze functie niet uitgebreid te zijn. Deze hebben ze eigenlijk helemaal niet nodig. Wat ze zoeken is een levensgenieter die zijn Cabernet van zijn Merlot kan onderscheiden en niet bang is om nieuwe gerechten te proeven. Daarnaast willen ze dat je open en eerlijk voor je mening uit komt, zodat zij hun cruise kunnen blijven verbeteren. Expertise is dus niet nodig, alleen een bak levenslust en wat vrije dagen.

Cruiseschip 5

Cruiseschip 8

Wat hebben zij jou te bieden?

We hebben al even uitgelegd wat je kunt verwachten van de functie op het cruiseschip, maar het is niet verkeerd ze nog even op een rijtje te zetten. Zo krijg je kosteloos een cruise met ontbijt en lunch, plus alle excursies en extra’s. Daarnaast zul je die Krka watervallen bezoeken en oesters proeven die direct uit de zee komen. Een Food&Wine welkomstpakket mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Oh ja, en ze betalen je trouwens ook €550 voor de moeite! Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Solliciteren doe je hier!

Cruiseschip, Dreamjob alert: eten testen op een Kroatisch cruiseschip

Cruiseschip, Dreamjob alert: eten testen op een Kroatisch cruiseschip

Cruiseschip 4