Airbnb Finds: ultieme get-away in Portugal

Winterdipje opgelopen? Dat is een get-away naar een mooie plek in Europa dé oplossing voor je. Laten wij daar nou het perfecte adresje voor hebben gevonden. Pak je spullen en verplaats jezelf naar dit tropisch paradijs in Portugal. Heet zal het er niet zijn, maar het scheelt wel al snel 10 graden Celsius met Nederland. Precies genoeg om jezelf het ultieme lentegevoel te geven.

Airbnb Finds: ultieme get-away in Portugal

Deze prachtige Airbnb vind je in Aldeia do Meco, een plaatsje aan de kust van Portugal en wordt omringd door groen. De ruime tuin biedt plaats om bijvoorbeeld rustig een boek te lezen, maar je kunt er ook je barbecue-skills vertonen.

Het beste gedeelte? Vanuit het huis heb je bijna altijd uitzicht op je eigen tropische tuin. Zowel in beide slaapkamers als vanaf het toilet, het is altijd mogelijk om te genieten van een tropisch uitzicht!

tropisch paradijs, Airbnb Finds: ultieme get-away in Portugal

Kom als een Portugees terug

Skip die zonnebank deze winter. Het is tijd om een écht kleurtje te pakken. Meco Beach is namelijk op vijftien minuten loopafstand van je get-away huis. Ideaal om te relaxen op zonnige dagen of om romantisch de zonsondergang te bewonderen met je chick. Bekijk die sunset vanaf een terras met verse sardientjes voor je neus. Want wie Portugal zegt, zegt verse vis. En laat Meco Beach nou net vol staan met lokale vistenten die alles serveren met een goed glas wijn.

tropisch paradijs, Airbnb Finds: ultieme get-away in Portugal

Privacy? Nope, de drukte in

De Airbnb ligt redelijk afgelegen en kan heerlijk zijn om jezelf terug te trekken. Maar we vinden drukte en bomvolle clubs ook wel eens lekker. Lissabon is dan de plek waar je heen wilt. De hoofdstad ligt op 45 min rijden, waarna je Bairro Alto induikt voor een verse cocktail in een van de bars.

Cheap as f*ck

Voor maar 80 ekkies per nacht slaap je al in dit tropisch paradijs. Ben je er écht helemaal klaar mee hier, boek dan een verblijf voor langer dan 30 dagen. Dus zeg sorry tegen je baas, pak je spullen en let’s go!

tropisch paradijs, Airbnb Finds: ultieme get-away in Portugaltropisch paradijs, Airbnb Finds: ultieme get-away in Portugaltropisch paradijs, Airbnb Finds: ultieme get-away in Portugal

Meer info