Something else: TRIBE Amsterdam City

CREDITS: TRIBE

Soms is something else precies wat je nodig hebt. Een voetbaltrainer die voor het shockeffect zorgt, een cocktail die in een nieuw jasje wordt gestoken of nieuwe collega die het probleem net effe anders bekijkt.

En precies dat is TRIBE, maar dan in de hotelwereld. Een boetiekhotel naast metrostation Noord, op maar een paar minuten van Amsterdam Centraal.

TRIBE Amsterdam City

Want, boetiekhotels, vaak klein, maar fijn, die vind je in onze hoofdstad genoeg. Maar als een hotel wat grotere proporties aanneemt, dan verdwijnt al snel de gastronomische charme. Tot nu. TRIBE Amsterdam City voelt ietwat groots aan bij binnenkomst, maar grijpt snel terug op het boetiekgevoel. Voorbeeldje: je wordt ontvangen bij binnenkomst in een grote, open lobby, maar voor het restaurant, de flexwerkplekken en de bar dien je een verdieping omhoog te gaan. Door de hoge plafonds en grote ruim voelt als ruimtelijk, maar de goed gestylede, kleurrijke ‘hoekjes’ maken het weer sfeervol.

, Something else: <strong>TRIBE Amsterdam City</strong>

Arty kamers, zonder poespas

Vanaf die verdieping ga je ook naar de kamers toe. Wat ook wel in de categorie metropool-achtig past, maar dat sentiment maakt weer snel ruimte voor informele sferen. Mede doordat alle kamers zijn ontworpen aan de hand van het ‘als je het doet, doe het dan goed’-principe. Alle kamers hebben natuurlijk daglicht en zijn smaakvol ingericht – met fijne arty accessoires en contemporary art aan, en zelfs op, de muren. Toch vind je hier geen onzinnige elementen terug. Je hebt álles wat je nodig hebt, met comfortabele bedden waar je u tegen zegt, en daardoor voel je je direct een stuk rustiger. Je bent tenslotte in een hotel toch een beetje op een ‘minivakantie’.

, Something else: <strong>TRIBE Amsterdam City</strong>

Altijd aan

Al voelt dat laatstgenoemde misschien zo, TRIBE Amsterdam City is er ook voor de business boys. 24 uur lang zijn ruimtes beschikbaar waar je kunt werken, (online) meetings kunt houden of gewoon even kunt relaxen van je lange trip. Als een soort thuisbasis voor internationaal gedruis is de social hub van TRIBE altijd aan. Dat extra kracht wordt bijgezet door de grab & go-balie of met een pizza en een biertje aan de bar met een klant. Een afzakkertje kan namelijk nooit kwaad. Daar hoef je jezelf niet schuldig om te voelen, want die sport je er in de 24-7-fitnessruimte weer gewoon af.

Dat grootse gevoel, gecombineerd met de charmes, maakt van TRIBE Amsterdam City something else in de boetiekhotelwereld. Hier vind je nog meer redenen waarom en check je alle info over de prijzen.

Source: