Airbnb Finds: cocktails slurpen in Costa Ricaanse designvilla

De herfst is officieel begonnen en je kun er niet omheen: De regenachtige dagen en de zon die zich heeft ingeruild voor een grauwe lucht. Het laatste wat je nu wil doen is achter je laptop werken aan die ene belangrijke opdracht, terwijl de deadline op je hielen zit. Behoefte aan een enkeltje naar de zon? We’ve got you covered.

In het tropische Costa Rica staat deze luxe villa via Airbnb al op je te wachten. Pak de hoogste golven met je surfboard, relax op de witte zandstranden en dompel je onder in de pura vida lifestyle

Design en luxe in tropisch Costa Rica


Voor ontspanning en rust is Costa Rica de ideale plek. De ongerepte natuur, helderblauwe lucht en prachtige flora en fauna laten je hart steeds sneller kloppen. De luxe villa is gelegen in het dorpje Santa Teresa – ook wel een walhalla voor surfers. De relaxte vibe, grote palmbomen en grote golven zijn de perfecte combinatie voor een optimale beach day

Costa Rica, <strong>Airbnb Finds:</strong> cocktails slurpen in Costa Ricaanse designvilla

Luxe villa aan de strand

Hoge kokospalmen, azuurblauwe oceaan en het witte zandstrand van Santa Teresa zijn jouw achtertuin in deze designvilla. Tijdens een verblijf is het niet de wekker, maar de golven die je hier wakker maken. Neem een duik in je privé-zwembad om vervolgens met één voetstap verder de zee in te duiken. Deze million dollar view gaat je nooit vervelen. 

De luxe accommodatie biedt alle privacy en luxe die je nodig hebt en aan het mooiste strand van Santa Teresa. Hier blijft het niet bij: hoe mooi de omgeving is, net zo mooi is de villa zelf. De serene en luxe uitstraling is terug te zien aan de houten meubels en lichte wanden. Verder beschikt de villa over drie stijlvolle slaapkamers hebben elk een eigen badkamer en kingsize bedden. Groot genoeg dus voor je hele vriendengroep. 

Vibe

Wil je er een dagje op uit? Loop dan door de gezellige straten van Santa Teresa. Het dorp is nog een verborgen parel, dus hier vind je geen grote hotels of massatoerisme. Maar dat is alleen maar fijn als je het ons vraagt. Bezoek de relaxte cafés, struin over het lange zandstrand of neem een surfles om je skills te verbeteren. Sluit daarna de dag af met in het hippe Banana Beach Bar voor de lekkerste cocktails. 

Dit tropische paradijs in Costa Rica is geschikt voor jou én zeven van je beste vrienden. Het verblijf is te boeken voor minimaal twee nachten voor totaal €514,- per nacht. Wij zouden het wel weten! 

Meer info