Tuscany Driving Tour: echte Italiaanse vibes in klassieke auto’s

CREDITS: Four Seasons

Je hoeft Insta-reels maar te openen en Toscane komt in je feed. Heel de wereld lijkt fan van de Italiaanse regio. En dat is ook meer dan terecht, natuurlijk.

Tuscany Driving Tour

Want, ja: schilderachtige wijngaarden, old school Vespa’s, iconische pasta’s, pittoreske dorpjes en culture hoogtepunten. Daar hebben ze het allemaal. Maar Four Seasons maakt het nog nét even wat mooier. Ze laten je het échte Toscane ontdekken door middel van een roadtrip in klassieke auto’s. Natte droom-alert!

, <strong>Tuscany Driving Tour:</strong> echte Italiaanse vibes in klassieke auto&#8217;s
Foto: Luca Micheli

Geen standaardingen

De Tuscany Driving Tour móét de ultieme Italian dream zijn. Autoliefhebbers kunnen achter het stuur van klassiekers of supercars kruipen en de regio ontdekken in zeven dagen. Maar dan de échte regio, niet de ‘standaarddingen.’ Je start bij Four Seasons Hotel Firenze en vanuit daar rijd je van stop naar stop.

Stop naar stop betekent eten bij Michelinster-restaurants, aan hele goede wijn zippen (don’t drink & drive) en culturele hidden gems ontdekken. Dit is het échte Italiaanse gevoel die je combineert met magische autogevoelens.

De Tuscany Driving Tour vindt plaats van 24 t/m 30 september en je kunt nog een plekje scoren. Mocht je Italiaanse- én autohart sneller kloppen nu, dan is dit de ultieme kans. Meer info check je hier.  En om je te overtuigen vind je hier de ultieme roadtrip in video.

Source:
LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…