Airbnb Finds: volledig offline onder de sterren in Sandy Valley, Nevada

Valentijnsdag staat alweer voor de deur en dat betekent vast: quality time voor jou en je meissie. Helaas (of niet) wordt het dit jaar waarschijnlijk een romantisch avondje thuis, maar je kunt nooit te vroeg zijn met het alvast plannen van je Valentijnsdag van volgend jaar. Want wanneer het weer kan, is dit Tiny House onder de sterren in Nevada zeker een aanrader!

Onze ervaring leert dat onze vriendinnetjes al blij zijn met een mooie bos rode rozen met daaraan vastgeplakt een romantisch diner voor twee. Maar af en toe uitpakken om te laten zien dat je haar écht waardeert is ook wel eens leuk. Denk dan bijvoorbeeld aan een nachtje weg.

Airbnb-parel: Tiny House onder de sterren in Nevada

De naam Tiny House zegt het al, deze accommodatie is niet groot, maar daardoor des te romantischer én van alle gemakken voorzien. Denk aan een heerlijk queen size bed en een keuken met alle benodigdheden binnen handbereik, zoals een koffiezetapparaat. In de middag maak je alles klaar voor een woestijn-picknick. Next level toch? Verder heb je vanaf het ruime balkon in je Tiny House eersterangs plekken op de spectaculaire open sterrenhemel.

House, Airbnb Finds: volledig offline onder de sterren in Sandy Valley, Nevada

De ultieme test

De staat Nevada staat bekend om zijn weelderige woestijnen, waar Sandy Valley er daar één van is. Je zult je omgeven in een serene rust van de Mojave Desert, waar jij en je Valentijn ultieme quality time met elkaar zullen hebben. Jullie zullen geen last hebben van telefoontjes en appjes van het thuisfront, want Wifi zal er niet zijn. Dat betekent dus enkel oog voor elkaar, wellicht een goede relatietest. En vergeet van tevoren niet om de routebeschrijving goed door te nemen naar dit Tiny House, want de meeste navigatiesystemen hebben hier geen bereik. Avontuurlijke road trip it is!

Terug naar het Wilde Westen

Ook al staat de overnachting in het teken van romantiek, het Wilde Westen wil je niet aan je voorbij laten gaan. Lijkt het jou wat om voor een dag een echte cowboy te zijn? Dan kun je bij de ranch meedoen aan een cattle drive. Zie jij jezelf al op een paard een kudde koeien verplaatsen?

House, Airbnb Finds: volledig offline onder de sterren in Sandy Valley, Nevada

Romantische afsluiter

Om de romantische overnachting in de Tiny House in stijl af te sluiten kun je gezellig samen met je meissie een sunset horse rideboeken. Waarna jullie kunnen genieten van een geheel verzorgd diner op het dakterras van de accommodatie. Geen standaard diner op de bank voor de tv, maar een romantisch diner onder de sterrenhemel midden in de woestijn! Wat wil je nog meer?

Voor €91 per nacht verblijven jij en je Valentijn één nacht in dit Tiny House onder de sterren in Nevada. Dus voor €45,50 per persoon, per nacht hebben jullie een gegarandeerd romantisch nachtje weg. Al stellen wij voor om dit lekker als surprise te geven. Voor nu blijft het nog even bij dromen, maar wie weet vieren jullie volgend jaar Valentijnsdag in de woestijn!

Meer info