Een next-level zeereis met Talisker whisky: zo win jij ‘m

Beter ga je het niet snel krijgen: de heilige combinatie tussen zee en whisky. En niet alleen omdat het ons doet denken aan een doorgewinterde zeiler met een verlopen anker op zijn rechterarm, mooiere verhalen dan menig TedTalk-spreker, een grijze, ruige baard én een oude, gele regenjas.

Nee, de whisky-zee-combinatie gaat (zee)mijlen verder dan dat. Een gegeven dat het Schotse whiskymerk Talisker – gedistilleerd op het Schotse Isle of Skye – sinds jaar en dag bewijst. Talisker is zo’n beetje geboren in de zee en daar zijn de Schotse meesterdestilleerders zo trots op als een pauw.

Win een whisky-zeereis met Talisker

Trotsheid die ze nu willen delen met jou. Het whiskymerk gaat namelijk van 7 t/m 9 oktober de Noordzee trotseren, en het liefst met jou als sailor. Ieder jaar keert het befaamde Talisker Adventure terug en dit jaar is het jouw beurt. Via MANIFY en malts.nl kun je 2 x 2 tickets (t.w.v. €2700) winnen voor jou en je avontuur-buddy. 

Open zee trotseren

Het Talisker Adventure begint in Bremerhaven (Duitsland) en je vaart met mede-whiskyliefhebbers naar het eiland Hegoland. Een ‘open-zeereis’ van 84 kilometer, waarbij ook de nodige hand- en spandiensten van jou verwacht worden. Dat doe je niet alleen, natuurlijk. The one and only Chris Zegers deelt tijdens de reis zijn kijk op de wereld, en vertelt in geuren en kleuren de ups and downs van reizen. Als iemand het kan, dan is het deze avonturier en levensgenieter pur sang.

Goed, klinkt dit nu al als Noordzee-geluiden in je oren? Dan kun je jezelf hier aanmelden, en hoor je 16 september of jij de gelukkige whiskydrinkende schipper bent 7 oktober. Nog wat meer info nodig? Dan nemen we je nog even mee.

, Een next-level zeereis met <strong>Talisker whisky:</strong> zo win jij &#8216;m

Talisker Adventures

Het whiskyavontuur begint 7 oktober in Bremerhaven op het gerestaureerde Tall Ship ARTEMIS. Met dit machtige schip vaar je naar het offshore-eiland Helgoland: daar ligt de ruige, karakteristieke kust te wachten. Maar niet alleen de kust wacht: gedurende de dag komen verschillende avontuurlijke activiteiten aangewaaid waarin je je kunt onderdompelen, en wees gerust; sterrenchef Duc Ngo zorgt voor de juiste versnaperingen in combinatie met de beste Talisker whisky. 

’s Avonds overnacht je onder de sterrenhemel in het luxe Talisker Base Camp en staat een maritiem diner op niveau klaar. Je topt de dag af met de beste drankcreaties met Talisker-whisky’s en entertainment. 9 oktober vaar je weer in stijl terug en weet jij alles over het fenomeen ‘de zee’. De trip heeft een waarde van €2700,

Hieronder vind je het programma opgesomd:

  • 7 oktober – Verzamelen en vertrek naar Bremerhaven (Duitsland)
  • 7 oktober – Varen van Bremerhaven naar Helgoland
  • 8 oktober – Avontuurlijk programma op Helgoland
  • 9 oktober – Van Helgoland terugvaren naar Bremerhaven

Chris Zegers heeft er in ieder geval zin in: ‘Op zee, in de bergen of in het bos; ruimte voor storytelling en opgaan in het moment. Deze trip heeft het allemaal! Daarom heb ik heel veel zin om samen met de Talisker deelnemers van dit jaar de zee op te gaan en het eiland Helgoland met elkaar te ontdekken.’ 

Zie jij het zitten om met team Talisker, Chris Zegers en een aantal avonturiers zeebenen te kweken? Geef je dan snel op en maak kans op de laatste plekken aan boord van de ARTEMIS!

Meld je hier aan voor de exclusieve whiskyreis

16 september wordt de winnaar bekendgemaakt en neemt Talisker contact met de winnaar op.

Foto’s: Cuno de Bruin

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Talisker.
Source:
Talisker, Cuno de Bruin