Dit prive eiland op de Malediven is de ultieme vakantiebestemming

Wat moet het mooi zijn om geld als water te hebben. Wakker te worden in een riante villa. Uit je voorverwarmde king size bed te stappen, in je foute Gucci-loafers te schieten en je rode satijnen badjes om je schouders te slaan. Om vervolgens driekwart kilometer naar je keuken te lopen en daar een kok aan te treffen die je Michelin-waardige ontbijtje al voor je klaar heeft gemaakt.

Wij zouden het wel weten. Een tripje maken naar de Malediven zou ook zeker op dat lijstje staan. Maar dan niet zomaar een tripje. Nee, een miljonairs waardig tripje. Op dit fenomenale Cheval Blanc Randheli privé eiland bijvoorbeeld!

Eentje voor je miljonairs-bucketlist: fenomenaal privé eiland Malediven

Privé eiland

Er is altijd een overtreffende trap, zo ook op het gebied van droomvakanties. Cheval Blanc Randheli heeft deze overtreffende stap werkelijk genaild, met dit indrukwekkende privé eiland op de Malediven. Omgeven door niets anders dan moderne architectuur, hagelwitte stranden en felblauwe zee. Je relaxt hier op een van de mooiste, meest luxueuze plekken die wij ons kunnen bedenken. Dit privé eiland is tot in de puntjes ontworpen om zo elegant, verfijnd en comfortabel mogelijk te zijn.

privé eiland, Dit prive eiland op de Malediven is de ultieme vakantiebestemming

Je kunt overigens je dure loafertjes lekker thuis laten voor een tripje naar deze magische plek: het eiland is compleet gericht op comfortabel barefoot living. De luxueuze architectuur van de villa op dit privé eiland is helemaal in harmonie met de prachtige natuuromgeving. Elementen van het tropische paradijs waarin deze villa zich bevindt, zijn ook terug te vinden in het interieur en de inrichting van de villa. Dit is gedaan door middel van gigantische raampartijen, lichte kleuren en veel planten. Je waant je letterlijk in een andere wereld op dit eiland.

privé eiland, Dit prive eiland op de Malediven is de ultieme vakantiebestemming

Living the life

Dit eiland is ook daadwerkelijk in alle gemakken voorzien: er is een complete verdieping toegewijd aan de master bedroom. Daarnaast heb je een grote badkamer, een grote salon en verschillende badkamers. Er is een aparte villa speciaal voor gasten, een 25-meter lang zwembad, tropische tuinen, binnen -en buiten eetgedeeltes, een privé spa en yoga terras én als kersje op de taart een prachtige grote pianovleugel. Mocht je overigens verveeld raken van het naakt bespelen van de prachtige piano op je fenomenale privé eiland, kun je 24/7 gebruik maken van de on demand privé bootservice die je een ritje naar het hoofdeiland biedt. Hier vindt je wederom verschillende 5 sterren restaurants en andere horeca gelegenheden.

De ultieme speelplaats voor iedere miljonair dus. De foto’s alleen al geven ons een écht wegdroom momentje, kijk zelf maar!

Foto’s: Cheval Blanc, Randelhi