Pak je rust: drijf deze zomer anoniem in een doodskist

CREDITS: Pom Pom Floats

Vies van een nieuw trendje op Instagram zijn we ondertussen niet meer. Wat hebben we allemaal wel niet voorbij zien komen? En dan deinzen we er echt niet terug van als zo’n hype nét wat over de top is. En nu, wanneer je net denkt dat 2022 eigenlijk niet gekker kan worden, komt Pom Pom Floats met een drijvende kist. Waarmee je dus lekker op het water kan dobberen.

Pom Pom Floats houdt het origineel

En dan horen we je denken: drijven in een doodskist? Ja, drijven in een doodskist. Wij waren net zo verbaasd. Deze ‘ironie’ is juist wat Pom Pom Floats wilde bewerkstelligen met hun nieuwste product. Na ongeveer een miljoen trends moet je natuurlijk ook wel met iets origineels komen. Dat is ze gelukt.

pom pom floats, <strong>Pak je rust:</strong> drijf deze zomer anoniem in een doodskist

Ging niet meteen vanzelf. Het blijkt best even zoeken te zijn, naar een fabrikant die bij de pitch van zo’n product direct laaiend enthousiast is. Enfin, deze fabrikant is gevonden en meteen zetten de designers van de kist, Andrew Greenbaum en Ian Felton, vervolgstappen. Eerst een socialmediacampagne met een prototype. Toen er animo voor bleek, kon het grote werk beginnen. Die ironie, die al even voorbij kwam, blijkt mensen wel aan te spreken.

Wat betekent dit voor je portemonnee?

Nu dus volledig op de markt, is het tijd om in de buidel te tasten. Voor een slordige honderd euro dobber jij al in je very own kistje! En mocht je nou echt he-le-maal verkocht zijn van dit prachtproduct van Pom Pom Floats, ga je voor de limited edition. Is wel een aantal honderden euro’s duurder, je bent wel nóg origineler.

pom pom floats, <strong>Pak je rust:</strong> drijf deze zomer anoniem in een doodskist