Cybertruck met een microhuis door de FORM Camper

CREDITS: Foto: Form Camper

In 2019 werd de ‘onverwoestbare’ Cybertruck onthuld door Tesla. Dat leverde op: een kapotte ruit en binnen no-time 650.000 bestellingen. Het enthousiasme over deze opmerkelijke truck was ongekend. Hoewel de truck in 2022 pas geruisloos over de straten zal cruisen, zijn er talloze accessoires en concepten bedacht voor de Cybertruck. Camperbedrijf FORM doet hier nog een schepje bovenop. Zij komen namelijk met een geheel uitschuifbaar micro huis voor de ‘onverwoestbare’ Cybertruck. Hiermee is je weekend niet stuk te krijgen.

71 vierkante meter aan genot

Het micro huis van FORM heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijk weekendje in de buitenlucht. Hoewel de Cybertruck nog geen zes meter lang is, heeft het uitschuifbare micro huis een binnenruimte van 71 vierkante meter. Het micro huis heeft een slaapgedeelte, keuken, douche en draagbaar toilet. Je kan dus tijdens je weekendje weg ook in volle glorie bij zonsopgang aan het water je grote boodschap doen. De kers op de taart? Het huis draait volledig op zonne-energie.

microhuis
Foto: FORM Camper

De details van het micro huis

FORM is net als de Tesla Cybertruck al beschikbaar voor pre-orders. Allereerst zullen ze maar 500 eenheden op de markt pompen, elk micro huis met een prijs van 69.500 Amerikaanse dollars. Daarna hoopt FORM snel uit te breiden, maar dat hangt af van het succes van deze editie van het innovatieve huis. Check hier dé manier hoe jij een onvergetelijk kampeerweekend hebt, of check nog even de gruwelijke foto’s.