Airbnb Finds: Zuid-Koreaanse designvilla bij surfspot Jeju

Van K-Pop muziek tot Korean BBQ – deze Zuid-Koreaanse invloeden zie je steeds vaker terug in de Nederlandse straten. Zuid-Korea wordt steeds populairder onder de reizigers, met stipt op één de hoofdstad Seoul.

Dompel je onder in de Zuid-Koreaanse cultuur vanuit deze dikke villa

Laat je hier verbazen door de hypermoderne gebouwen met de authentieke tempels die zich hiertussen verschuilen. Maar wist je dat Zuid-Korea ook de perfecte plek is voor een relaxte strandvakantie? Het eiland Jeju staat bekend om de chille eiland sfeer, verse visproducten en stranden die zich perfect lenen om te surfen. Vergeet de ‘standaard’ surfvakanties in het zuiden van Europa, Jeju is the place to be

Als uitvalsbasis van een vakantie naar dit eiland hebben wij via Airbnb deze luxe villa voor je gevonden. Wordt dit het volgende optrekje van jouw vriendengroep? 

Zuid-Koreaanse, <strong>Airbnb Finds:</strong> Zuid-Koreaanse designvilla bij surfspot Jeju
Foto: Airbnb

Architectonisch hoogstandje

Nog op zoek naar een goed voornemen voor dit jaar? Geen zorgen, wij helpen je wel een handje op weg. Want wat dacht je van het ontdekken van nieuwe bestemmingen als goede voornemen? Zuid-Korea is er een die zonder twijfel een plek bovenaan verdient. Ditmaal niet in de hoofdstad Seoul, maar op het eiland Jeju. Hier staat al een villa op je te wachten waar je u tegen zegt. Bij aankomst valt deze architectonische woning direct in het oog, door zijn zeven meter hoge glazen pui. Ook de inrichting van de villa doen je ogen verbazen. Van de marmeren vloeren tot de designmeubelen. Aan alles is tot op de puntjes gedacht. 

Zuid-Koreaanse, <strong>Airbnb Finds:</strong> Zuid-Koreaanse designvilla bij surfspot Jeju

Moderne gadgets

De villa biedt plek voor zes personen en is van alle gemakken en luxe voorzien. De woonkamer en keuken bevinden zich in één grote ruimte waardoor het ruimtelijk aanvoelt. Neem alvast plaats aan te bar terwijl je maten spicy ramen of tteokbokki (rice cakes) bereiden. Op een relaxte avond thuis gaat er niets boven het kijken van een goede serie of film. De grote projector toont alles wat je wil: van Squid Game tot Parasite. Welke is jouw favoriet?

Ga op ontdekkingstocht

Ontwaken doe je hier op de veranda met uitzicht over de oceaan. Open de deur naar het verwarmde binnenzwembad en wordt wakker tijdens het trekken van baantjes. De luxe woning zal je bijna doen vergeten dat je op een prachtig eiland bent. Huur daarom een auto om de natuur van het Zuid-Koreaanse eiland te ontdekken. Actievelingen kunnen de hoogste berg van Korea Hallasan beklimmen. Trek hier wel je beste schoenen voor aan, want voor een wandeling omhoog en omlaag kun je wel zo’n acht uur uittrekken. Gelukkig kun je in de zomer als beloning een van de vele stranden uitkiezen om te relaxen of te surfen. Hier geniet je van de meest spectaculaire zonsondergangen. 

Voor een bedrag van €76,- per persoon,  per nacht kunnen jij en je vrienden deze nieuwe bestemming afstrepen en herinneringen maken voor het leven! 

Meer info