Airbnb Finds: Slapen in de Seine

CREDITS: OFF Paris Seine

Op enkele uurtjes rijden afstand ligt dé stad van prachtige gebouwen, van heerlijke petit dejeuners, van eindeloos gezellige terrasjes en natuurlijk de l’amour. We hebben het over Parijs, natuurlijk. “Samen op la tour d’Eiffel,” zoals een wijs man ooit zei.

Maar als je je meissie meeneemt, moet je natuurlijk ook romantisch overnachten in Parijs. Nou wij hebben een van de tofste hotels in de stad gevonden en hij staat gewoon op Airbnb!

OFF – Feet in the water hotel Parijs

Bij OFF slaap je op de wereldberoemde Seine, de rivier die dwars door Parijs heen stroomt. Het vijfsterrenhotel is hypermodern en gebouwd op groot drijvend gevaarte. Bak- en stuurboord zijn vrijwel exact gespiegeld en de boeg zit een heuse poolbar. Hier kan je verwarmd een duik nemen in de Seine! Soort van…

, Airbnb Finds: Slapen in de Seine

En dat met een mega uitzicht over de stad, gezien de centrale ligging van het hotel. Parijzenaren komen ’s avonds naar de poolbar om van hun singature cocktails, tapas en het uitzicht te genieten. Ondertussen mengen ze zich met de toeristen en het eigenlijk bijna zonde om de rest van de stad in te gaan. Op vrijdag is er altijd live muziek en op zaterdag draaien verschillende DJ’s de sterren van de hemel.

Design

Het designhotel is aan de voet van het Austerlitz Station te vinden en ligt op 10 minuutjes fietsen van de meeste highlights van de stad. Fietsen, stepjes en scooters zijn gewoon op straat te huren met een appje. Of je vraagt gewoon even aan het bijzonder vriendelijke personeel of ze een taxi voor je regelen.

Van binnen is het niet groot, maar qua design compleet on point. Er zijn 54 kamers en 4 suites, ontworpen door Gérard Ronzatti. Wij kennen ‘m niet, maar hij is duidelijk goed in z’n werk. In je kamer heb je geen idee dat je eigenlijk op een ‘boot’ bent, op af en toe licht deinzen na. Alle voorzieningen zijn slim geïntegreerd en eigenlijk kan je je hele verblijf genieten van pure luxe. En desgewenst: romantiek.

Check hier OFF Paris Seine op Airbnb!