Airbnb Finds: een The American Dream-landhuis voor 16 vrienden

Even met je vrienden er tussenuit en terugkomen met de meest gekke verhalen? Pak dan snel je koffer in en vertrek naar deze luxe Airbnb in North Lawrence in Ohio. Het landhuis is voorzien van een en al luxe met onder andere een binnenzwembad, sportzaal, spellenkamer en zelfs een bioscoop.

Gigantisch landhuis waar je ‘u’ tegen zegt

Wanneer je voor het eerst rondloopt in dit huis is er een grote kans dat je verdwaald raakt in de meer dan 10.000 vierkante meter woonruimte. En, hebben we al gezegd dat dit huis een zelfspelende piano heeft? Let’s go!

landhuis, <strong>Airbnb Finds:</strong> een The American Dream-landhuis voor 16 vrienden

The Chef is always right 

Er is van alles te ontdekken en te beleven op dit prachtige en afgelegen terrein van 30 hectare. Dankzij de 10 meter hoge plafonds voelt het landhuis ook nog eens extra groot. In de kelder vind je de keuken, waar de chefs onder ons hun hart op kunnen halen. Het keukeneiland is van alle luxe voorzien en bevat onder andere dubbele ovens, verwarmingslampen en granieten aanrechtbladen. Laat de masterchef in jezelf los en bereid de meest culinaire maaltijden voor jou en je vrienden. Haal de wijn uit de wijnkelder, want ja, ook die is er. 

Droomhuis voor sportliefhebbers

Beetje fit blijven tijdens je vakantie? Trek je beste outfit maar uit de kast en ga met je vrienden het basketbalveld op. Ben jij de nieuwe Michael Jordan? Speel iedereen eruit en dunk de bal keer op keer de basket in. Na al het gezwoeg en gezweet koel je af in het drie meter diepe binnenzwembad. Deze enorme ruimte heeft houten balken, gewelfde plafonds en grote ramen die open geschoven kunnen worden. Tip de dag af in de hottub of sauna om je spieren te ontspannen. 

landhuis, <strong>Airbnb Finds:</strong> een The American Dream-landhuis voor 16 vrienden

Biertje doen?

Naast dat er van alles te doen en te beleven is in dit prachtige landhuis, is het ook leuk om de omgeving te verkennen. Met een uurtje rijden kun je een bierbrouwerij tour volgen in Cleveland met een ambachtelijke bierproeverij. Wie houdt er nou niet van een zelf gebrouwen biertje? Iets dichter bij huis geniet je van de natuur in het Cascade Valley Park. Hier kun je urenlang hiken of meedoen met een van de activiteiten.

Overnachten voor een prikkie

Wil je bijna een rib uit je lijf verkopen om hier te mogen verblijven? Stop dan gelijk, want dat is helemaal niet nodig voor dit luxe landhuis. Voor maar €121 euro per persoon per nacht slaap je als een koning in deze prachtige accommodatie. Je moet dan wel 15 vrienden bij elkaar zien te verzamelen maar dan heb je ook wat. Wie weet chill jij straks aan de rand van het zwembad met een overheerlijk koud biertje in je hand. Let the holiday begin!

Meer info