Airbnb Finds: wintersportvilla met next-level view op de Mont Blanc

Als trip met de mannen staat de wintersportvakantie met stipt op nummer één.

Het sjezen van de pistes, relaxen in de zon om vervolgens de dag af te sluiten met après-ski. Voor wie nog op zoek is naar een plek waar dit alles samenkomt, is bij de Franse Alpen op het juiste adres.

Ultiem wintersportverblijf bij de Mont Blanc

Deze regio staat bekend om de geweldige bergen en sneeuwzekere skigebieden. Om bij te komen van de drukke dagen hebben wij alvast deze accommodatie bij de Mont Blanc via Airbnb gevonden waarin je helemaal tot rust komt. Comfortabele bedden, een jacuzzi, een moderne inrichting en genoeg chill plekken mét een waanzinnig uitzicht.

Mont Blanc, <strong>Airbnb Finds:</strong> wintersportvilla met next-level view op de Mont Blanc
Foto: Airbnb

Koning van de Alpen

Aan de voet van de Mont Blanc ligt de Franse Chamonix-Mont Blanc – ook wel dé ideale bestemming voor elke wintersportliefhebber. De stad is een van de populairste bestemmingen in de Alpen, en noemt zich dan ook de koning van de Alpen. Deze hidden gem ligt aan de rand van Chamonix. Deze rustige plek staat bekend om de mooiste uitzichten en wij snappen waarom: overal waar je kijkt heb je zicht op de besneeuwde bergen. Voor iedereen die niet tussen de drukte van het centrum van Chamonix wil zitten, maar toch dichtbij genoeg om ‘s avonds een biertje te halen, is dit chalet the place to be.

Mont Blanc, <strong>Airbnb Finds:</strong> wintersportvilla met next-level view op de Mont Blanc
Foto: Airbnb

Luxe en design

Vanaf buiten lijkt deze accommodatie op een typisch chalet, maar niets is minder waar. Het is namelijk met zorg ingericht waar is gedacht aan luxe gecombineerd met design. Het chalet beschikt over twee slaapkamers met plek voor in totaal vier personen. Word wakker en neem plaats op het terras op de boven- of benedenverdieping voor een waanzinnig uitzicht over het Mont Blanc massief.

Dit uitzicht is tevens vanuit iedere hoek te bewonderen door de grote raampartijen. Na een hele dag op de piste is het tijd om bij te komen en op te laden voor de volgende dag (of voor de après-ski). Trommel je vrienden op en neem plaats in de jacuzzi naast het chalet. Binnen no-time ben je weer opgeladen voor een legendarische avond zoals ze die alleen op wintersport kennen. 

Mont Blanc, <strong>Airbnb Finds:</strong> wintersportvilla met next-level view op de Mont Blanc
Foto: Airbnb

Ontdek de omgeving

Door de ligging midden in de bergen stap je gelijk het winterse landschap in. Wandel ongeveer 600 meter naar de Flegere Gondola, die je toegang verleent tot het Brevent flegere skigebied. Welke piste je ook kiest, met elke route heb je een panoramisch uitzicht op de Mont Blanc. Ben jij altijd als eerste beneden? Geen nood. Met een piste van 56 km en 17 liften kun je je hier als wintersporter uitleven. Ook de andere skigebieden liggen binnen handbereik. 

Dit luxe optrekje is te boeken vanaf twee nachten, maar geloof ons, twee nachten is niet genoeg voor een plek als dit. Voor € 125 per persoon, nacht is deze accommodatie de plek voor jullie. 

Meer info