Airbnb Finds: off-the-grid villa in de High Desert van Californie

Ben je na het lepeltje-lepeltje liggen deze zomer toe aan een toevluchtsoord op een écht unieke bestemming? Deze off the grid Airbnb accommodatie in de High Desert gelegen in Californië is alles wat je zoekt voor een ontspannen vakantie of een avontuurlijke solo reis.

Moderne off-the-grid villa in de High Desert van CaliforniË

In deze moderne villa aan de rand van Joshua Tree National Park hoef je niet bang te zijn voor pottenkijkers. Met een reis van tien minuten naar downtown Yucca valley en Joshua tree bevind je je op een afgelegen locatie, maar toch centraal genoeg. Daarnaast is deze villa in Californië van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de villa over een jacuzzi en voor de echte strijders een cowboy-bath om even af te koelen.

Aan privacy geen gebrek want na het badderen geniet je van een buitendouche met uitzicht op de woestijn. Ook hoef je de villa niet te verlaten voor het diner, want er is een barbecue-grill aanwezig. Om de dag af te sluiten plof je neer naast de buitenhaard om vervolgens te genieten van de sterrenhemel. 

Desert, <strong>Airbnb Finds:</strong> off-the-grid villa in de High Desert van Californie

Van alle gemakken voorzien

De villa is modern ingericht met veel houten en rustieke elementen. Bovendien is deze accommodatie niet alleen een pareltje in de woestijn, maar is het ook nog eens een bewuste keuze. De zonnepanelen op het dak zorgen er namelijk voor dat de villa wordt voorzien van groene stroom en dat er plek is voor het opladen van maar liefst twee elektrische auto’s. Save the turtles! En voor wie tussen het relaxen door toch nog wat werk wil verrichten is er een uitstekende Wi-Fi-verbinding die het mogelijk maakt op afstand te werken. 

Ben jij na een tijdje weer opgeladen en klaar met chillen? No worries! In slechts 18 minuten rijden sta je namelijk al in Joshua Tree National Park. Liever een middagje kunst en cultuur snuiven? Rijd dan door naar Palm Springs in Californië. Hier vind je onder andere vintages winkels, kunstgaleries en the Palm Springs Aerial Tramway die je over de kliffen van de Chino Canyon voert. 

Waar voor je geld

Het verblijf biedt ruimte voor twee personen en daarom ligt de prijs van dit optrekje wat hoger. Je verblijft hier namelijk voor €248 per persoon per nacht. Voor een optimale beleving is het niet mogelijk om de accommodatie voor minder dan 2 dagen te boeken. Je zult dus iets dieper in de buidel moeten tasten, maar dan ben je wel verzekerd van een onvergetelijke ervaring in de High Desert van Californië!

Meer info

LEES OOK
8 fijne feitjes over Colombia
Pablo Escobar. Drugs. Criminaliteit. Ja, dat zijn waarschijnlijk de eerste drie dingen die momenteel in jouw hoofd opborrelen als je aan Colombia denkt. En, toegegeven, bij ons…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…