Airbnb Finds: hide & seek boomhut in de jungle van Rio

Een boomhut zoals je ‘m nog niet eerder hebt gezien. Deze Airbnb Host tilt het niveau van een boomhut zoals we hem kennen, wel even naar een veel hoger niveau. Letterlijk. Tijdens een overnachting in deze Airbnb zul je je innerlijke Tarzan gaan ontdekken. Verblijf midden in de natuur van Rio de Janeiro en speel hide & seek als geen ander.

Tarzan spelen in Rio

Door de eigenaren wordt het verblijf beschreven als een ‘observatorium tussen de bomen’ en zelf noemen ze het The Monkey House. Door de locatie midden in de jungle en de grote ramen die een fantastisch uitzicht geven, is er qua beleving niks aan op te merken. Het design combineert Braziliaanse inheemse architectuur met hedendaagse fijne houten ambachten en technologisch materiaal dat een lichtgewicht en duurzame constructie mogelijk maakt.

In de boomhut is modern ingericht en je vindt er alles wat je nodig hebt. Zelfs een saunasessie kun je hier meemaken. Een luxe boomhut, dus.

Boomhut in Rio de Janeiro, <strong>Airbnb Finds:</strong> hide &#038; seek boomhut in de jungle van Rio

UNESCO

Van verveling in dit groene paradijs zal geen sprake zijn. De omgeving waar het verblijf zich bevindt, is omringd door één en al natuur. Actievelingen kunnen hikes maken naar de verschillende natuurlijke zwembaden en watervallen. Daarnaast is er in de buurt ook een bos amfitheater.

De accommodatie ligt op 15 minuten afstand van het dorpje Paraty. Hier zijn meerdere dingen vinden op UNESCO-lijst en vanaf hier kan je ook gemakkelijk verschillende tropische stranden en natuurparken bezoeken. 

Prijs

Maak je klaar om deze droomaccommodatie te bezoeken en een onvergetelijke reis te beleven. Misschien wel met je maten! Het verblijf zelf kost in totaal maar €126,- per nacht. Dit komt uit op ongeveer €32,- per persoon per nacht als je met z’n vieren zou gaan. Klinkt als een mooie prijs… 

Meer info