Airbnb Finds: Amerikaanse vissershut omgetoverd tot luxe optrekje

De hele dag achter je laptop werken om vervolgens thuis te swipen naar de perfecte match. Waar we tegenwoordig geen seconde meer zonder alle apparaten kunnen, was dit vroeger wel anders. Zin om weer écht even offline te gaan?

Dit doe je natuurlijk vanuit op een inspirerende plek. Laten wij nou net deze off-the-grid cabin gevonden hebben via Airbnb. Relax vanuit je privé jacuzzi met uitzicht over de ruige rivier. Wedden dat je geen seconde je telefoon mist?

Off-the-grid cabin midden in de Amerikaanse bossen


Elke avonturier is hier helemaal op zijn plek. Na een tocht op een hobbelende grindweg kom je aan bij de cabin. Waar de cabin vroeger diende als vissershut, is het nu omgetoverd tot een luxe verblijf. Hier heb je volledige privacy: het enige wat je hier om je heen hebt zijn gigantische bomen en het zijn alleen de geluiden van de ruige rivier die je hier hoort. Wandel over de ruige paden en ontdek de ongerepte omgeving. Wanneer jij en je vrienden weer aankomen bij de cabin, staat de jacuzzi op jullie te wachten. Wat wil je nog meer?

Cabin, <strong>Airbnb Finds:</strong> Amerikaanse vissershut omgetoverd tot luxe optrekje

Jouw eigen mancave

De inrichting van de vissershut lijkt op het eerste gezicht minimalistisch, maar er is aan alles gedacht. De grote houtkachel biedt warme voor de woonkamer én eetkamer. Doe de platenspeler aan en geniet van de beste platen van Led Zeppelin, Charlie Parker tot Bill Callahan. De trap leidt naar de hoofdslaapkamer en voor extra vrienden tover je de bank beneden om tot een slaapbank. Extra privacy vind je in de slaapkamer in de afgeschermde hut direct naast de cabin. Word wakker vanuit het bed met geweldig uitzicht op de stromende rivier. De houten details, retro meubels en de groene bank, creëren een cabin in the woods sfeer. Alles is aanwezig voor een mannenvakantie in de bossen!

Ontdek de Granite Falls

Hoewel je gemakkelijk de hele dag in de accommodatie kunt verblijven, is het ontdekken van de ongerepte omgeving ook een must. Wandel door de betoverende Mountain Loop Hwy naar de Big Four Ice Caves, waar je natuurlijk gevormde ijsgrotten kan vinden. Wat ons betreft een absolute hidden gem

Klaar om het avontuur op te zoeken? Voor slechts €63 per persoon, per nacht is dit de volgende plek voor jou en je vrienden om te ontdekken!

Meer info

LEES OOK