Airbnb Finds: luxe villa in Thailand voor een prikkie

CREDITS: Airbnb

Het prachtige Thailand met de eeuwig stralende zon en de parelwitte stranden is natuurlijk al een droom die werkelijkheid wordt, maar wat als je hier kunt verblijven als een koning met de portemonnee van een boer? We hebben wat rond gespeurd en vonden deze luxe villa, waar je werkelijk voor een prikkie kan overnachten. Indruk maken op je vriendinnetje? Je mams bedanken voor al die jaren dat ze jouw bullshit heeft moeten aanhoren? Dan is deze luxe villa met privé zwembad de ideale plek! Een romantisch weekendje met je meisje of lekker relaxen met een paar vrienden?

Een flinke lap grond

De villa, in de buurt van Chiang Mai, is verborgen van de buitenwereld waardoor je er in alle rust kunt genieten van de Thaise winterzon aan je privé zwembad, terwijl de rest van Nederland het ijs van hun autoramen aan het krabben is. De Thaise villa is gebouwd op een landgoed van 4.000 vierkante meter en biedt dus genoeg ruimte voor jou en je reispartners. Aan de voorkant van het huis parkeer je gemakkelijk je huurauto of motorfiets. Aan de achterkant is een groot zoutwater zwembad met heerlijke ligbedjes. In de patio kun je uit de zon op een grote loungebank chillen als het zonnetje je iets te veel wordt – ook zit je hier ’s avonds heerlijk met een lap vlees van de American-style barbecue en een koud pilsje.

Hoezo is Thailand alleen maar voor backpackers?

luxe villa, Airbnb Finds: luxe villa in Thailand voor een prikkie

Binnen heb je een grote keuken met alles erop en eraan. Oven, magnetron, Amerikaanse koelkast – omkomen van de honger zul je dus niet. Verder heb je een heerlijk woonkamer tot je beschikking, waar je op één van de banken kunt neerploffen na een dag de stad te verkennen of eet je gezellig aan de gigantische eettafel een Thaise curry, maar dan wel traditioneel bereid.

Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer, waarvan er twee iets kleiner zijn en de andere tevens als balzaal gebruikt kan worden, mocht je ruimte te kort komen in de woonkamer.

The road less traveled

Op 20 minuten rijden vanaf de villa bevind je je in hartje Chiang Mai – vanuit de jungle naar een concrete jungle. Hier is natuurlijk van alles te doen. Zo haal je er geweldige street food en bezoek je gigantische tempels. Voor een unieke ervaring kun je ook een uitstapje maken naar Lampang, dat op iets minder dan twee uur rijden gelegen is. Dit oude stadje was vroeger een belangrijke plaats voor de teakhouthandel. Hierdoor kwamen er veel Birmaanse handelaren naar Lampang. Om die reden zijn veel gebouwen in een unieke mix van Birmaanse en Lan Na Thai bouwstijl gebouwd. Sommige tempels hebben zelf kasteelachtige daken, wat bij de rest van de tempels in Thailand niet voorkomt. Zeker de moeite waard om te bekijken!

Kijk, wij snappen natuurlijk ook wel dat een ticket naar Thailand niet gratis is. Daarom des te beter dat jij een aardig centje kunt besparen op je overnachtingen in dit zonnige land. Deze luxe villa kost € 120 per nacht en je kunt er met zes personen in. Dat is dus maar € 20 per persoon – wij zeggen veel plezier in Thailand!

Meer info

luxe villa, Airbnb Finds: luxe villa in Thailand voor een prikkie

luxe villa, Airbnb Finds: luxe villa in Thailand voor een prikkie

luxe villa, Airbnb Finds: luxe villa in Thailand voor een prikkie

 

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…