Sneaker Alert: De nieuwe Timberland Brooklyn

Een goed paar sneakers kan niet ontbreken in jouw kast! En laten wij nou een hele toffe sneaker hebben gevonden. Timberland komt met een nieuwe uitbreiding op hun collectie. Namelijk de Timberland ‘Brooklyn’. Met een knipoog naar de 90’s is dit een sneaker die wat aandacht verdient!

Nieuwe Sneakerlijn: Timberland Brooklyn

Timberland is natuurlijk een merk wat niet weg is te denkenZij zijn al jaren onmisbaar in de schoenen scene met de 6 inch boot, de hikerboot en boot schoen! Deze Timberland sneaker is er wat ons betreft een om daar aan toe te voegen!

Timberland sneaker, Sneaker Alert: De nieuwe Timberland Brooklyn

Tegenwoordig is iedereen actiever, zitten wordt ook wel het nieuwe roken genoemd. Met de Brooklyn gaat Timberland voluit, en dragen zij bij aan een fashionable actieve levenstijl!

“Of je nou een sneaker zoekt om mee hard te lopen, of een trendy paar voor op kantoor”

De Brooklyn is een sneakerlijn die perfect aansluit bij een fashionable en actieve leefstijl. Het model heeft een duidelijke focus op het buitenleven en functionaliteit. Daarom is de upper van de sneaker gemaakt van premium suède van de Leather Working Group.  LGW streeft naar een duurzame manier van produceren in de leerindustrie, wat wij natuurlijk erg tof vinden!

Timberland AeroCore

De tussenzool bestaat uit een AeroCore-energiesysteem, een erg belangrijke ontwikkeling binnen Timberland. Hiermee geeft de sneaker krachtige demping en een goede vering. Wat natuurlijk zorgt voor comfortabel loopplezier. Een rubberen buitenzool biedt stabiliteit aan de voet en tijdens het lopen.

Deze toffe Timberland sneakerlijn is verkrijgbaar voor een prikkie! Voor €99,95 is er al een Timberland Brooklyn met AeroCore-zool te krijgen!

Wil je de sneaker zelf komen proberen? Dat kan! Op de volgende data zijn er speciale evenementen in de winkels van Timberland. Zo kan jij zelf de Timberland Brooklyn op een bijzondere manier te proberen!

6 & 7 March – Den Haag (Venestraat 26)

8 & 9 March – Antwerpen (Kammenstraat 44)

 

[powerkit_alert type=white ]Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Timberland[/powerkit_alert]

 

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…