adidas benadrukt veelzijdigheid met Stan Smith PF

De Stan Smith sneaker is zonder twijfel een van de meest tijdloze sneakers aller tijden.

Hoewel de basis altijd hetzelfde blijft, proberen ze bij adidas soms ook nog in te spelen op de huidige trends.

Vertrouwde Stan Smith op dikke zolen

Met de nieuwe Stan Smith Platform (PF) Sneaker toont adidas dan ook haar eigen interpretatie op de plateauschoenen-wave. Een vertrouwde Stan Smith, met een opvallend dikke rubberen zool die de designerlabels van tegenwoordig uitdaagt. Niet alleen met de looks, maar ook met de prijs. De Stan Smith PF wordt momenteel namelijk al aangeboden vanaf een kleine 150 dollar. En dat terwijl de meeste luxe modehuizen minstens vier cijfers rekenen voor schoenen met dikke zolen. Wij weten het wel.

Stan Smith PF, adidas benadrukt veelzijdigheid met <strong>Stan Smith PF</strong>
Foto: adidas

Stan Smith PF combineert comfort, stijl en betaalbaarheid

Naast het vasthouden aan de basis van het ontwerp, wordt er ook vastgehouden aan de vertrouwde kwaliteit. De comfort van de EVA-schuimzool komt dan ook weer terug in de PF-versie van adidas. Verder wordt het hiellipje middels een groene kleur van nylon nog gemoderniseerd. Het laat zien dat de Stan Smith in staat is om comfort, stijl en betaalbaarheid probleemloos kan combineren. De veelzijdigheid van de signature tennis sneakers blijkt geen grenzen te hebben.

Uitbreiding naar internationale verkoop

Momenteel is de Stan Smith PF alleen verkrijgbaar in de regionale adidas webwinkels, maar de verwachting is dat de schoenen binnenkort ook internationaal uitgebracht worden. De vraag blijkt nu al namelijk torenhoog te liggen, waardoor de verkoop eigenlijk niet te beperken is tot een selectief aantal landen. Gelukkig maar. Tot die tijd kunnen we in ieder geval alvast genieten van de heerlijke plaatjes.

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…