Fear of God x adidas is ein-de-lijk hier

CREDITS: Fear of God Athletics

Wachten is voor niemand leuk. Zéker als je voor de volle 100% zeker weet dat er iets héél diks aankomt. Zo’n moment was drie jaar geleden toen Fear of God x adidas werd aangekondigd.

Nu is de collab eindelijk hier. De voorliefde van oprichter Jerry Lorenzo (Fear of God) voor basketbal en zijn stijlvisie is de bouwsteen van Fear of God Athletics, of kortweg Athletics.

Fear of God Athletics

In de Insta-bio van Fear of God Athletics lezen we: atletische uitrusting, ontworpen door Fear of God en ontwikkeld op de fundamenten van innovatie en “sanctus simplicitus” door adidas. We zien futuristische items die allemaal een knipoog zijn naar het verleden van het merk.

3 december

In de eerste heerlijke campagne, gefotografeerd door kunstenaar Nadav Kander, zien we veel bijbelse ondertonen, met héél veel mystiek en scherpe quotes rondom God. De állereerste zin van de campagne is dan ook: If love is at the heart of existence, and God is love.  it is through the blueprint of the trinity that we find the foundation for all design and creation.

Hoewel de collectie nog geheim is, kunnen we een aantal dingen al invullen. Zip-ups, mouwloze tops, jassen, crewnecks en accessoires: alles komt voorbij. Ook zullen, in de lijn der verwachtingen, ook oversized drill tops en bijpassende trainingsbroeken hun intrede maken. Ze zijn allemaal gebouwd zijn op de toekomst, maar stralen ook direct minimalisme uit.

Fear of God Athletics wordt officieel gelanceerd op 3 december online bij Fear of God en adidas’ CONFIRMED. Op die datum hebben al veel fans gewacht, en nu is het een-de-lijk zover.

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…