The Pearl of Moto Adonis staat te koop!

CREDITS: Moto Adonis

Deze prachtige motor van Moto Adonis is te koop! The Pearl of Moto Adonis is custom gemaakt voor een specifieke klant die hem nu graag wil doorgeven aan de volgende liefhebber. De inspiratie voor de motor haalde de klant van Moto Adonis uit deze Coco Chanel reclame. Zij bouwden hem, maar natuurlijk beter!

The Pearl of Moto Adonis staat te koop!

Om deze motor om te bouwen, kochten ze een Yamaha TR1. Daarbij ook een Triumph Rickmann frontunit en een Triumph Bonneville benzinetank voor de juiste vorm en matchende lijnen. Daarbij werd de TR1 voorzien van een GSXR voorvork die is voorzien van een Nissin remklauw. Een setje klassieke Harley Davidson velgen dragen het rubber van Shinko.

Voor het achterwerk is een custom achterbrug gemaakt die ook is voorzien van een Harley Davidson velg met dik Shinko rubber. Het achterwiel is voorzien van een enorme schijfrem van Brembo. En het kontje is een handgemaakt van metaal en het cognac kleurige zadel van Miller Upholserty zorgt voor een mooi contrast met het Elfenbeinweiss lak van Porsche. De rest van de motorfiets is gecoat in zijdeglans zwart.

MAD-Exhausts

The Pearl of Moto Adonis is natuurlijk voorzien van een MAD-Exhausts uitlaat. Dit is het custom uitlaten merk van Moto Adonis. De uitlaat is gelast en vervolgens helemaal strak geschuurd en gepolijst voor een clean look.

Je kunt bij MAD-Exhausts standaard uitlaten bestellen voor een aantal modellen, maar ze maken ook volledig custom uitlaten zoals jij zou willen. Alle uitlaten worden volledig handgemaakt.

Overige details

De standaard luchtfilters zijn vervangen door DNA filters. Deze laten meer lucht door en zo is er meer vermogen. Alle instrumenten en knoppen zijn vervangen, zo is de speedo vervangen door een Moto Gadget Tiny. Dit alles om de motor helemaal af te maken. De motor kost maar € 9.500, niet veel voor zo’n custom parel!