Perez maakt roadtrip van NYC naar Miami in zijn F1-wagen

CREDITS: Red Bull Content Pool

Wát een weekend voor Red Bull. Voor het eerst in jaren pakte de energydrankmaker weer een dubbeloverwinning op het racecircuit in Imola. En dat in de hol van de Italiaanse leeuw. Deze zege geeft weer hoop, dat is in ieder geval zeker.

Nu is het tijd voor de volgende: zondag 8 mei staat de GP van Miami op de planning. Om de boel een beetje te promoten heeft Red Bull ‘Checo’ Peréz laten roadtrippen van New York naar Miami. En dat idee levert geniale beelden op.

Sergio Pérez maakt roadtrip van NYC naar Miami

De video begint met een telefoongesprek tussen Christian Horner en de Mexicaan. De teambaas belt hem om te zeggen dat de GP van Miami in ‘May’ is, maar de snelheidsduivel verstaat ’today’. Goed, dit laat zien dat ze beter zijn op de grid dan voor de camera van een regisseur, maar de beelden daarna maken veel goed.

, Perez maakt roadtrip van NYC naar Miami in zijn F1-wagen
Foto: Red Bull Content Pool

Pérez scheurt door de steden, over highways, door Chinatown, tussen taxi’s door en langs alligators. Verder zie je hem pitstops maken bij karakteristieke tankstations, laat hij een echte Amerikaan waterskiën en betreedt hij het veld van het Hard Rock Stadium. 

Enfin, qua acteren en het verhaal achter de video is het niet veel bijzonders. Maar als het gaat om de beelden, dan is deze promovideo een must-see vandaag: