Video: zo ultrasnel is een Audi RS6 C8 met 1000 pk

De Audi RS6 C8. Een regelrechte legende in de autowereld én de natte droom van menig man. Welke man wil nou niet z’n burgerlijke leven wat extra joie de vivre geven door een V8 in z’n ‘papa-bak’ te hebben liggen? De RS6 is de ultieme daily driver én performance car in één. Wij kunnen het weten, want we hebben ‘m al eens aan de tand gevoeld. De rijtest in het agressieve model was fenomenaal.

Audi RS6 C8 met 1000 pk over de Autobahn

Algoritmes hebben soms ook een positieve kant. Op YouTube kwamen terecht op het kanaal van AutoTopNL. Het autotestbedrijf richt zich juist niet op eco & groen, maar op schreeuwende uitlaten en blazende turbo’s. Eerlijk is eerlijk: dat blijft lekker om naar te kijken en luisteren.

In deze video besteden ze aandacht aan een opgevoerd Audi RS6 C8 met maar liefst 1000 pk. Ze vlammen over de Autobahn in Duitsland met 354 km/h. Oké oké, we weten dat je dit niet moet doen als je moeder kijkt, maar tóch krijgt menig man het hier warm van. Een beetje snelheid kan toch geen kwaad?

Je krijgt tekst en uitleg in Nederlands-Engels van AutoTopNL. De presentator besteedt aandacht aan het exterieur, interieur, vermogen enz. enz. Alles krijg je te zien in 15 minuten en 52 seconden. Het is een kwartiertje van je tijd en je zal verbijsterd achterblijven. Enjoy.

Check hier al onze Audi-artikelen hier!