Dit is exact hoe een luxe superjacht eruit hoort te zien

Als je nog niet wist hoe een luxe superjacht eruit zou moeten zien, bieden we je nu graag wat inzicht. Let even op. Aan de binnenkant een luxueus interieur en aan de buitenkant een pareltje om te zien. Een gigantisch panorama deck bied ruimte om dit jacht te bewonderen.

Het luxe superjacht is ontworpen door Sinot en dat is maar goed ook. Het design valt moeilijk te overtreffen en eigenlijk moet niemand dat ook willen. Met dit stuk pracht ontvang je een vuurwerkshow zodra je welke haven dan ook binnenvaart. Laten we eerst even benadrukken dat het een concept is, voordat we iedereen blij maken met een aangereden en platgestampte dode mus. Maar wel een prachtig concept wat wellicht werkelijkheid kan worden.

“The richness of being and the intimacy of belonging” – Sinot Yacht Architecture & Design

luxe-superjacht1

Luxe superjacht

Als het je nog niet is opgevallen: dit superjacht is enorm. 120 meter om precies te zijn. En hoe vul je dat op? Simpel. Met acht VIP ruimtes, een kamer voor de lucky owner inclusief een prachtige trap die naar het panorama deck leidt, een luxe spa deck, een fitnessruimte en een zwembad op zeelevel. We kunnen er echt niet omheen: dit is heel sick. Bruce Wayne himself zou jaloers zijn.

Het interieur geeft het gevoel alsof je een gigantisch museum binnenloopt. Alles wat je ziet, alles wat je ruikt, alles is kunst. De natuur staat centraal in dit concept en dat is dan ook goed terug te zien in de beelden. Er is gebruik gemaakt van natuurlijk- en kunstlicht en pure materialen. Ook het interieur steekt zo in elkaar dat de natuurlijke elementen naar voren komen zodra je dit stukje hemel betreed. Met open uitzichten, helder zicht, plek voor waterpret en een prachtig interieur, is het bezitten van dit superjacht wel een bucketlist dingetje.

“It’s nature inside within nature.” – Sinot Yacht Architecture & Design

luxe-superjacht4 luxe-superjacht6 luxe-superjacht7 luxe-superjacht5 luxe-superjacht8 luxe-superjacht9 luxe-superjacht10 luxe-superjacht11 luxe-superjacht13 luxe-superjacht14 luxe-superjacht12 luxe-superjacht3 luxe-superjacht15 luxe-superjacht17 luxe-superjacht16 luxe-superjacht18 luxe-superjacht19 luxe-superjacht20 luxe-superjacht22 luxe-superjacht21 luxe-superjacht23 luxe-superjacht24 luxe-superjacht25 luxe-superjacht26

Foto’s: Sinot