Lexus x adidas x Black Panther: Wakanda Forever

CREDITS: Lexus

Best of both worlds. Daar gaan we elke keer weer goed op. Deze keer bewijzen Lexus, Adidas, Marvel Studios en andere creatieve breinen dat met deze Black Panther- bolide.

Lexus zet Black Panther: Wakanda Forever op vier wielen

De Lexus RX 500h F SPORT is op zich al een prachtige verschijning. Dan is het natuurlijk geen wonder dat er een droomwagen ontstaat wanneer een flinke dosis creativiteit en hype toe wordt gevoegd.

Dankzij de collab tussen Lexus en de Wakanda Forever-collectie van adidas is de autowereld nóg een fijne wagen rijker. Deze sportbolide die een eerbetoon geeft aan de Afrikaanse sferen is er eentje om in te lijsten. Dat deze Lexus en Wakanda samenkomen is geen wonder. De sportieve prestaties en specs van deze vierwieler gaan hand in hand met de Black Panther-mentaliteit. Omhuld in paarse accenten, gouden patronen en uiteraard de iconische Black Panther-ketting is dit een vertoning die serieus one-of-a-kind is.

, Lexus x adidas x <strong>Black Panther: Wakanda Forever</strong>
Foto: Lexus

Team van vier

adidas, de creatieve academie (adidas S.E.E.D.) van het sportmerk, Lexus en Wakanda komen allen uit totaal verschillende werelden. Maar de liefde van Lexus voor opkomend creatief talent was dé sleutel om onderdeel van dit proces te worden. De look & feel van de auto komen uit de koker van adidas en Marvel, de specs natuurlijk van Lexus. De Lexus RX 500h F SPORT heeft 366pk en een all-drive systeem om binnen een magere 5,9 seconden de honderd aan te tikken.

Hij is door de adidas-academie voorzien van veel carbon, 3D geprinte -esigns en natuurlijk een spraakmakend interieur in Lexus én Wakanda-sferen. De looks van deze kroonjuweel check je hier. Zo kom je er binnen no-time achter dat een wrap als deze op je auto alles behalve een gekscherend idee is.

Source:
LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…