Deze elektrische speedboot is een klassieke Porsche 356 op het water

CREDITS: Hermes

Klassieke zonnebril, check. Strak kapsel, check. Nu alleen nog de ultieme speedboot om te shinen à la Miami Vice op het water. Daar droomt iedere man van. De zoektocht naar die ultieme speedboat stopt hier. Deze Hermes Speedster heeft namelijk álles. Met zijn brute vermogen en de looks van een retro Porsche laat hij elke man watertanden, letterlijk.

De Hermes Speedster: speedboot geïnspireerd op de Porsche 356

Deze eyecatcher is geïnspireerd op de Porsche 356 uit 1959. Een goede keus van het Britse bedrijf, want de 356 is een ware klassieker. De Speedster is aangedreven door een elektrische motor waarmee de speedboot een topsnelheid van ruim 70 km/h kan behalen. Toch koop je dit paradepaardje niet voor de snelheid. Je wil jaloerse blikken zien als je de haven binnenkomt varen.

Hermes Speedster, Deze elektrische speedboot is een klassieke Porsche 356 op het water
Foto: Hermes

Exterior for the looks

In deze Porsche op het water wil je jouw vrienden laten genieten. Gelukkig is de Speedster ruim 22 voet (6,75 meter) lang, waardoor er plek is voor vier extra gasten. In totaal kun je negen uur aan een stuk varen. Tenminste als je een beetje normaal doet.

Het ontwerp van dit stijlvolle schip is gericht op curvy lines. Daarmee straalt ‘ie ongekende klasse uit. Als je het combineert met de stijltips van Sean Connery, dan ben je een ware 007. Daarnaast kun je het ‘cabriodak’ op elk gewenst moment sluiten. Zo hoeft jouw date niet nat te worden. Dat komt later wel…

Interior for the feeling

Shoes make the man. Het interieur maakt een boot. Zéker als het een feilloze combinatie is van retro handwerk en moderne technologie, waarbij op elk detail is gelet. Je ziet aan het stuur en de knoppen waar de ontwerpers inspiratie hebben opgedaan, deze attributen ademen Porsche uit. Daardoor krijgt de boot een ongelooflijke clean look. Ons hart gaat er in ieder geval sneller van kloppen.

De prijs is op aanvraag, dus dan weet je hoe laat het is. Dit grapje gaat veel geld kosten, héél veel. Maar als je de foto’s ziet snap je ook waarom:

Foto’s: Hermes

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…