Superjacht om van te watertanden: de Mazu 62

CREDITS: Foto: Mazu Yachts

Het water is dé plek waar we naartoe gaan om eens optimaal uit te waaien. Want wat is er beter dan stressvrij dobberen op het water? Precies, niks. Helemaal niet als je kan dobberen op het nieuwe jacht van Mazu Yachts: de Mazu 62. Met dit ongekend luxe schuitje en een zonnetje op het koppie, heb je gegarandeerd een onvergetelijk weekend voor de boeg.

De schitterende look van de Mazu 62

Na de eerdere modellen van Mazu Yachts, komt nu de super der superjachten in de line-up. En dit jacht is een plaatje hoor. Stel jezelf even voor op de decadente lounge op het voordek van de Mazu 62, waar je op de heerlijke ligbanken kan neerploffen na een hele dag cruisen. Drankje in de hand, prachtige dame op het dek en een chic diner bij zonsondergang… Yup, sail away.

Mazu 62
Foto: Mazu Yachts

Shitload aan banken en tafels

Vanaf het voordek ben je verbonden met de andere drie open ruimtes van de Mazu 62. Deze zijn allemaal minstens net zo stijlvol afgewerkt als het schitterende voordek. Zo heb je de kapiteinsbrug met classy dinette en barstoelen; het achterdek met een shitload aan banken en lage tafels, en natuurlijk het zwemplatform voor een duik.

Een gewelddadig snel ontwerp

De vorm van het jacht is ook zeer uniek. Sportieve lijnen en strak lakwerk geven de Mazu 62 een klassieke militaire look. En dat brengt natuurlijk geweld met zich mee: 43 knopen topsnelheid aan geweld om precies te zijn. Met een krachtige Volvo Penta IPS 1350 aandrijving, is dit één van de snelste jachten op het water. Het prijskaartje van dit luxueuze jacht is nog niet bekend, maar dat is misschien maar beter ook. In de tussentijd kunnen wij namelijk nog even dromen van dobberen op dit jacht.

Meer weten over dit asociaal luxe jacht? Check het hier, of waan jezelf alvast in de oceaan met de plaatjes hieronder.