Daniel Ricciardo showt Australie tijdens brute F1-roadtrip

CREDITS: Red Bull Content Pool

De altijd goedlachse Aussie Daniel Ricciardo tovert weer een aantal glimlachjes tevoorschijn. In een heerlijke video van Red Bull maakt hij een Great Aussie Road Trip. In Red Bulls RB7, natuurlijk.

Aussie Daniel Ricciardo in zijn habitat

Nadat Daniel Ricciardo vorig veld moest ruimen, is hij weer terug op zijn oude Oostenrijkse nest. En die combinatie levert meteen weer unieke beelden op. Dit weekend staat de GP van Australië op de planning, dus Daniel bereidt ons al even voor. Met een snelvaart laat hij de mooiste stukjes van Australië zien, terwijl hij natuurlijk zijn brede glimlach constant vertoont. In Australië laat hij ons kennismaken met Australia’s most challenging terrain en wordt hij vaak bijgestaan door race-experts.

Daniel Ricciardo
Foto: Red Bull Content Pool

Daniel Ricciardo en Red Bull = goud

Dat mensen weer blij zijn met Daniel Ricciardo in de kleuren van Red Bull wordt duidelijk in de comments. Reacties als ‘The only 3 places where Dani Ric belongs: 1. Australia 2. Texas 3. Red Bull Welcome back, Daniel! en ‘Goosebumps seeing Daniel back in RB colours!!!’ krijgen de meeste likes. En dat is niet heel gek, want het doet denken aan de goede tijden van weleer. Kijk maar mee: