Deze one-off Bentley is gemaakt door een sneakerdesigner

CREDITS: Bentley

Vertel een autoliefhebber op straat dat er een Bentley langsrijdt, en hij zal direct zijn nek in alle mogelijke posities draaien om een glimp van de auto op te vangen. Voor een automerk als Bentley hoeven we eigenlijk helemaal geen introductie te schrijven. De naam zegt meer dan genoeg.

Nieuwe sedan van Bentley komt voort uit unieke samenwerking

Het merk laat al jaren de harten van autoliefhebbers sneller kloppen, en dat gaat zeker ook het geval zijn met de nieuwe Bentley Flying Spur Hybride x The Surgeon. Deze auto werd aangekondigd tijdens de Art Basel Miami 2022 en komt in samenwerking met The Shoe Surgeon a.k.a. Dominic Ciambrone. Deze schoenenexpert is niet alleen veeleisend als het op schoenen aankomt, maar ook wanneer het over auto’s gaat. En dat merk je aan alles terug wanneer we een kijkje nemen naar de nieuwe Bentley Flying Spur Hybride x The Surgeon.

Bentley, Deze <strong>one-off Bentley</strong> is gemaakt door een sneakerdesigner
Foto: Bentley

Op alle details gelet door Bentley en The Surgeon

Er was al eens eerder een samenwerking tussen Bentley en The Surgeon, maar met de Mulliner Blackline Specification en Styling Specification wordt er echt op alle details gelet. De wagen wordt middels de toevoeging van een zwarte brightware, een frontsplitser, zijdorpels, achterdiffusor en achterklepspoiler he-le-maal naar de next level getild. Tevens is de ‘waggie’ afgewerkt in een tweekleurige kleurstelling, waarbij we antraciet en antraciet satijn gecombineerd zien worden met satijnen bronzen accenten. The Surgeon heeft zijn creativiteit losgelaten op de auto, en dat zie je terug in de elegante lijnen en het handgemaakte interieur. Zelfs de 22-inch wielen waar de auto meekomt zijn verwerkt in satijnantraciet, er is dus op elk klein detail gelet door Bentley en The Surgeon.

Een prachtig bakbeest op wielen

The Surgeon heeft zijn creativiteit losgelaten op de auto, en dat zie je terug in de elegante lijnen en het handgemaakte interieur. Combineer dat met een krachtige elektrische motor en een 2-9 liter V6-motor en je hebt een waar bakbeest op wielen. Maar dan wel een prachtig bakbeest in de vorm van een Sedan. Wil je meer weten over de nieuwe  Bentley Flying Spur? Check de site dan hier. Wij kunnen je helaas geen gratis auto aanbieden, maar wel je hart alvast sneller laten kloppen. Check de picca’s and enjoy, amigo. 

Source: