Flirten of friendzone: zo herken je het verschil

CREDITS: Alex Holyoake | Unsplash

Het blijft een pijnlijke situatie als je denkt voor een zoen te kunnen gaan, terwijl zij dacht ‘gewoon’ vrienden te zijn. Had ze dan ook best iets duidelijker mogen aangeven. Jij vond namelijk dat ze nogal flirterig overkwam en ook voor jou wilde gaan. Situatie weer helemaal verkeerd ingeschat, ongemakkelijkheid straalt ervan af en jullie relatie – wat dat dan ook mocht zijn – zal niet snel meer hetzelfde zijn. Het liefst maak je dit soort situaties helemaal niet mee, maar voor een tweede keer de fout in gaan zal in ieder geval niet gebeuren. Makkelijker gezegd dan gedaan zou je denken, maar met onderstaande tips gaat het ook écht niet meer gebeuren. Flirten of friendzone, jij hebt het direct door!

Flirten of friendzone: zo herken je het verschil

Een echte zwever

Het maakt niet uit waar je bent. Of je nu in de kroeg aan de bar staat, boodschappen staat te doen in de supermarkt of je sleutel in het slot van je auto draait. Overal waar jij bent, komt zij ook aangezweefd. Je draait je om en je knalt nog net niet met je hoofd tegen de hare aan. Zelfs als zij even niet in je buurt is, zie je haar aan de andere kant van de ruimte naar je staren. Soms een beetje creepy, maar je weet in ieder geval dat ze aan het flirten is.

Niet alles is te koop

Iedereen kent wel een barvrouw waarmee je geen problemen zou hebben om het bed te delen. Je stapt op haar af, begint te flirten en biedt haar aan om een shotje mee te doen. Wat verrassend: ze doet met je mee, dus zal ze wel aan het flirten zijn. Nou, nee. Beeld je even in: je komt in een striptent, geeft geld aan die ene exotische danseres, zij begint te flirten en jij denkt nog steeds dat Cherry haar echte naam is. We zullen je uit je lijden verlossen: ze doet gewoon haar werk om de rekeningen te betalen. Hoe aardiger ze doet, hoe meer ze verdient. Flirten of friendzone? Duidelijker kan een friendzone niet zijn.

Haar lichaam spreekt boekdelen

Uit lichaamstaal kan je ontzettend veel lezen. Vermijdt zij bijvoorbeeld contact met haar ogen en staat ze met haar armen over elkaar? Dan kan je beter weglopen. Kijkt zij jou juist diep in je ogen, lacht ze veel, speelt ze met haar haren en weerspiegelt ze jouw lichaamstaal? Vriend, dan moet je er direct voor gaan. Als zij het daarnaast ook nog prima vindt om aangeraakt te worden en zij jou vervolgens ook aanraakt terwijl ze lacht, dan weet je het zeker. Zij is duidelijk een flirtster!

flirten of friendship

Mind fucking

Sommige vrouwen zijn van zichzelf extravert op een manier die flirterig kan overkomen. Zij zijn zich hier totaal niet van bewust, maar jij krijgt wel de verkeerde indruk. Een ander type vrouwen flirt met je om zo bevestiging te krijgen en weer een ander type vrouwen is gewoon echt geïnteresseerd om jouw oldtimer brommer verzameling thuis te bekijken. Brommers kiek’n op de letterlijke manier. Wij begrijpen dat het moeilijk is om in te schatten of een vrouw nu bewust met je flirt of dat ze jou aan het mind fucken is. Om die vraag beantwoord te krijgen moet je kijken hoe zij zich gedraagt bij andere mannen. Is ze daar net zo flirterig als bij jou? Helaas, dan is het toch echt de friendzone.

Meer single kan niet

Duidelijker kan een vrouw haast niet zijn. Ze blijft maar haar irritaties over Tinder verspreiden en die blind date van vorige week was ook echt niets aan. Een relatie? Daar moet ze absoluut niets van hebben. Ze kiest liever voor friends with benefits en begint vervolgens ook nog eens over haar seksleven te praten. Ze grapt daarbij een aantal keren hoe jij tussen de lakens zou zijn. Het zou humor kunnen zijn, maar vaker is het een groen licht om verder te gaan. Ga ervoor!

Of je worst lust?!

Sommige mannen begrijpen geen enkele hints van vrouwen. Zij moeten ook aan hun behoeftes komen en doen dat ook maar al te graag door in het bed te duiken. Vaak zitten daar wel een aantal dates aan vooraf. Jij hebt echter nog steeds geen idee dat ze wilt daten. Zij begint vervolgens de meeste duidelijke hints te geven dat zij in de stad een sfeervol restaurant weet te zitten. Lees: of je mee wilt om een stuk vlees naar binnen te werken. Laat je dat geen twee keer zeggen. De vraag ‘flirten of friendzone’ kan je voortaan volmondig beantwoorden.

flirten of friendship
Credits: Wiktor Karkocha
LEES OOK