11 tips voor als je net een vriendin hebt!

Ten eerste, van harte gefeliciteerd: je zit momenteel in de leukste fase van je relatie. Ofwel, hierna wordt het alleen maar minder. Oké zo erg zal het niet zijn, maar in ieder geval, geniet er maar van! Al die onzekerheden die je nu hebt, daar lach je later om en ga je enorm missen. Maar toch zijn er een aantal (pijnlijke) dingen die mannen pas leren wat later in een relatie. En dan is het al te laat. Dan heeft je vriendin je al hartelijk uitgelachen, al dan niet samen met haar BFF’s. Manify gaat je helpen dit te voorkomen door je 11 tips te geven voor als je net een vriendin hebt!

Heb je al langer een vriendin en ben je zelfs getrouwd? Lees het dan toch maar, beter laat dan nooit. Heb je geen vriendin? Lees het dan toch maar, beter vroeg dan nooit. Op deze situaties komen we op het eind ook terug!

De 11 gouden tips voor mannen

in een vroegtijdig stadium van een relatie met een vrouw.

Witte sokken1. Gooi AL je witte sokken weg

Behalve als je hipster in Barcelona bent, moet je dit advies so-wie-so opvolgen. Witte sokken zijn niks. Er zijn maar weinig mannen die het kunnen hebben, dus laten we er maar vanuit gaan dat jij niet die persoon bent. Vrouwen hekelen de witte sok, omdat het simpelweg zo fout is dat je verder niet veel meer goed kan doen. Mocht je hier wel eens sandalen overheen doen, dan zijn we nu uitgepraat.

2. Draag nooit een shirt zonder ondergoed er onder

Iedereen weet dat het sexy is om een vrouw te zien in een groot (het liefst de jouwe) shirt, met verder niks er onder aan. Dit geldt to-taal niet als je het omdraait. Er is niks goorder voor een vrouw, dan twee harige mannenbenen die onder een t-shirt uit steken met in het midden jouw bungelende BFF. Ook een ballenknijper is in deze combinatie niet aan te raden.

Carlton dance3. Niet gay dansen, ook niet voor de grap

Er is een alleenrecht op gay dansen en die hebben mannen die op mannen vallen. Prima. Maar als je op vrouwen valt, laat je dan nooit verleiden om de grap te maken en gay te gaan dansen. Als je met je maten op stap bent kan dit nog wel eens grappig zijn, maar je kersverse vriendin walgt ervan. Niet doen dus.

4. Verwijder Tinder

We weten allemaal dat je op Tinder zit. Al je dierbare bij elkaar gesprokkelde matches wil je liever niet verwijderen, maar dit maakt je nieuwe meisje erg onzeker. En onzekere meisjes zijn irritant, dus als je het niet voor haar wilt doen, doe het dan voor jezelf!

5. Complimenteer haar

Deze sluit een beetje aan bij nummer 4. Iedereen, ook jij, bent onzeker in het begin van je relatie. Maar vrouwen kunnen er heel gemakkelijk in doordraaien en dingen gaan zeggen of doen die ze niet menen. Ik weet ook niet waarom, maar het is echt zo. Dus doe alles om haar een goed gevoel te geven over zichzelf en de relatie. Dus, als ze naar de kapper is geweest: “Wat leuk schatje! Pittig en kort, ik hou er wel van!”, terwijl eigenlijk de tranen in je ogen staan, omdat je die blonde lokken mist. Of, als ze een jas heeft gekocht die op een schaap lijkt: “Wat een goede aankoop! Ik wil niet dat jij het koud gaat krijgen deze winter”, terwijl je jezelf eigenlijk een soort herder voelt als je samen door stad loopt. Over twee jaar wordt je hier tactischer in en kan je gewoon eerlijk zijn ;-).

schapenjas - blogspot.com

6. Gooi je Dragonball Z collectie weg

Dit had je al veel eerder moeten doen, man. Dus doe het snel, voordat ze er achter komt!

7. Vergeet je vrienden niet

De klassieke fout die iedereen maakt in het begin van een relatie. Nou ja, meestal alleen bij de eerste. Nu zijn mannen over het algemeen vrij vergevingsgezind, maar het is wel chill als je gewoon lekker contact blijft houden met je maten. Dus stort je niet volledig op je vriendin, dit wordt door je matties als vrij irritant en jammer ervaren. Ook je vriendin zal zich hier op een gegeven moment aan gaan ergeren!

Vrienden - huffpost.com

8. Behoud je Facebook en emailadres

Dit is het ergste wat er is, een gedeeld emailadres: jokeenhansvandoetinchem@xs4all.com. Ahhhhh, give me a break! Of een gedeelde Facebookaccount. Please? Eigenlijk is het al verschrikkelijk als je je profielfoto al naar twee weken veranderd in eentje van jullie samen. Dit geldt ook voor een gezamenlijke voicemail! Als je je vrienden en de vriendinnen van je vriendin misselijk wilt krijgen, dan moet je dit vooral doen. Trap er niet in, ouwe.

hand in hand - parpools.typepad.com9. Geniet je de tering

Je zit echt in een hele gelukkige periode nu. En als jullie beiden goed zijn in het uitkiezen van levenspartners, dan blijft dat ook nog wel even zo! Maar de eerste paar maandjes loop je toch samen hand in hand over straat en je ziet de mensen kijken: Jezus, wat zijn die gelukkig zeg! Dit is waar! Iedereen kijkt naar jullie, geniet ervan!

10. Stel ‘Ik hou van je’ zo lang mogelijk uit

De jeugd van tegenwoordig zegt het toch veel te snel en veel te vaak. In de SMS-periode hadden we er zelfs een afkorting voor: HVJ. Weet je wel? Die stond vaak achter WJNMK en vóór NTB. (Wil je nooit meer kwijt en Niet te breken – voor de leken). Maar het zijn vier hele kleine woordjes (quote van Paul de Leeuw), maar ze kunnen zoveel betekenen als dat jij zelf wilt! Want hoe minder vaak je het zegt, hoe meer lading die woordjes hebben, capiche? Dus, pick the right moments en stel het zo lang mogelijk uit. Want, en ondanks dat je me niet geloofd, je houdt nog helemaal niet van d’r man. Dat komt later, G.

11. Ben niet de bindingsangstboy

En natuurlijk ben je dat wel! Ook al komt dit vaak in een wat later stadium van het begin van je relatie. Dan begint ze over de toekomst te praten. Toekomst? Hé, dat hadden we niet afgesproken? Misschien dat ze het zelfs leuk vindt om al wat te fantaseren over een huisje samen of kindernamen. Dan zit je ineens niet meer zo lekker. Logisch, maar laat het maar over je heen komen. Speel mee, maar doe er niet aan mee. Gouden regel!

LEES OOK
MANIFY Gift Guide: Father’s Day
Ja, ja. De dag waarop je jouw ouweheer in het zonnetje gaat zetten, komt er weer aan. En dan hebben we het natuurlijk over Vaderdag. Wat heeft-ie…
De meest iconische campagnes van Kith
Bij elke seizoenswisseling zitten wij vol ongeduld de insta-pagina van Kith te herladen. Sinds de eerste campagne van de streetweargiganten toveren ze alle Hollywood sterren namelijk om…
Inspiratieguide voor de grandpa core-stijl
Ontwerpers die de verstofte schoenenkast van je opa als inspiratiebron gebruiken voor nieuwe sneakers en een overvloed aan cardigans op straat. Grandpa core is in volle motie.…