Pioneer DJS-1000: produceer live met deze nieuwe sampler!

Beginnende DJ of al een rot in het vak en krijg je nog steeds tranen in je ogen wanneer je herinnert dat de Roxy afbrandde in 1999? Om het even, want dit is je nieuwe speeltje: de Pioneer DJS-1000 De naam klinkt gecompliceerd, maar het apparaat is dat alles behalve. Ten minste, dat kan het wél zijn, maar het hoeft niet!

Live producing

De tijd dat DJ's werden uitgelachen omdat het geen échte muzikanten zouden zijn is bij deze écht voorbij. True, het is de laatste jaren steeds makkelijker geworden om twee plaatjes in elkaar over te draaien. Pioneer DJ snapt dat ook wel, daar hebben ze zelf voor gezorgd. Maar het gaat al lang niet meer om het alleen maar in elkaar mixen van twee tracks. Het draait om de performance an sich. De show eromheen, het kiezen van de juiste tracks op het juiste moment, maar er is meer. Écht muzikale artiesten kunnen hun producing kunsten voortaan live vertonen. Guys als Paul Kalkbrenner, Bonobo en Nicolas Jaar doen dit natuurlijk al jaren, maar de nieuwe producten van Pioneer DJ maken het een stukje makkelijker.

DJS-1000 DJ Sampler

Zat jij vroeger ook liever achter Fruityloops dan Mario Kart of Battlefield? Dan gaat de DJS-1000 je heel gelukkig stemmen. Deze nieuwe stand-alone DJ sampler maakt het mogelijk om de meest unieke geluiden te produceren en in elkaar te zetten tot aan een volledige track. Neem samples van bestaande nummers en mix ze in je custom made track. Loop totdat je er bij neervalt en maak je crowd helemaal gek!

Zowel professionals als beginners kunnen hun lol op met deze nieuwe gadget van Pioneer DJ. De interface is simpel, de werkwijze is toegankelijk, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Check de onderstaande video en zeg me dat ik ongelijk heb!

We hebben de DJS-1000 even getest en waren meteen verkocht. Combineer het met je bestaande DJ-set en natuurlijk de nieuwste HDJ-X5 headphones en je bent good to go voor een heerlijke avond muziek maken!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS