MANIFY SNOWTRIP 2020

MANIFY SNOWTRIP 2020

21 – 24 MAART 2020 // FLAINE, FRANKRIJK

Genieten op sneeuwwitte pistes, feesten onder een strakblauwe lucht en dat vier dagen lang! Na het succes van vorig jaar pakken we het dit jaar groter aan. Eind maart gaat de MANIFY SNOWTRIP naar Flaine in de Franse Alpen en jij kan daar bij zijn!

Wat je van ons kan verwachten? Een super dik programma, met o.a. een BBQ op de piste met sneeuwtafel, een skisafari en veel feestjes met MANIFY: Out of office– en Daisy DJ’s.

* Programma kan afwijken, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Boek nu de MANIFY SNOWTRIP voor een weekend of week!

PREMIUM COMFORT ACCOMODATIE 5* – v/a €365

TERASSES D’HELIOS**** incl. jacuzzi én zwembad! 

Deze ski-in ski-out premium residentie ligt op 1.700 meter hoogte in het skigebied Flaine en beschikt met haar comfortabele en ruime appartementen met een eigen balkon of terras over een panoramisch uitzicht op het Grand Massif. Let op: de woonkamer wordt ook geteld als kamer.

Maak na het skiën gebruik van het verwarmde binnenzwembad, jacuzzi of ga even langs bij de spa met massages, een sauna en hamam.

[rev_slider alias=”snowtrip”]

OPTIES

Het volledige MANIFY SNOWTRIP-programma is natuurlijk inclusief. Daarnaast heb je de keuze om een aantal opties toe te voegen aan je reis, zoals skiverhuur, -lessen en vervoer. Daarnaast kan je je verblijf verlengen tot 28 maart, mocht je na een lang weekend nog niet verzadigd zijn ;-). Let wel op: het programma is t/m dinsdag.

GoBlanco is onze partner voor deze trip en zal de volledige reis verzorgen. MANIFY is verantwoordelijk voor de programmering en gaat ervoor zorgen dat een kick-ass wintersport wordt!

Total
122
Share