Must-see: Nieuw-Zeeland in 8K

CREDITS: Sophie Turner | Unsplash

Als we jou vragen waar je eerste tripje om te backpacken heen gaat, kunnen wij de antwoorden eigenlijk al invullen: Azië, Australië of toch Zuid-Amerika. Pff. Wat voorspelbaar  zeg.

Nieuw-Zeeland is een must-visit

Eerlijk is eerlijk, er zijn genoeg ‘mainstream’ backpackers bestemmingen die héél dik zijn. Toch mag de loftrompet ook voor andere landen wel eens vaker geblazen worden. Voor landen die minstens net zo’n mooie natuur hebben als alle andere bucketlist-worthy bestemmingen die jij in je hoofd hebt zitten. Voor landen die ook een kiekje op jouw Instagram-feed verdienen. Voor een land als Nieuw-Zeeland bijvoorbeeld. Het land van ongekende nationale parken, eigenzinnige culturen en bovendien fantastische natuur. Zo’n land, daar blazen we maar al te graag de loftrompet voor.

Alles heerlijk in 8K-beeld gebracht

Zo gezegd, zo gedaan. Want wij hebben namelijk een heerlijke video gespot die alles wat Nieuw-Zeeland aan schoons te bieden heeft, perfect in beeld brengt. In 8K HD beeld om precies te zijn. Tja, toegegeven, dan ziet alles er om door een ringetje te halen uit.

Afijn, dat mag de pret absoluut niet drukken. Binnen nog geen 4 minuten tijd wordt je namelijk stapelverliefd op de ongerepte natuur die getoond wordt. Met landschappen die doen denken aan een buitenaardse realiteit, prachtige uitzichten en als kers op de taart schitterende gebergten. Wat heb je nog meer nodig in een land?

Check de schoonheid van Nieuw-Zeeland voor jezelf:

 

Source:
Sophie Turner | Unsplash
LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…