De snoeiharde trailer van Luther: The Fallen Sun is hier

CREDITS: Netflix Media Center

Trailer-alarm 2.0! Een officieel alarm zelfs deze keer. Geen teaser of stills: nee, Netflix heeft de officiële trailer Luther: The Fallen Sun online geknikkerd. En daar zaten héél veel mensen op te wachten.

Luther: The Fallen Sun heeft een trailer

Zéker nadat Idris Elba zelf de releasedatum laatst bekendmaakte. Toen wist iedereen als dat de trailer snel ging komen, want de vervolgfilm op de hitserie Luther komt snel. 10 maart om precies te zijn.

Luther: The Fallen Sun
Foto: Netflix Media Center

Uit de gevangenis

Toen bekend werd dat de brute serie Luther een vervolg in de vorm van een film krijgt, werd de filmliefhebbende gemeenschap zielsgelukkig. Nu krijgt de gelijknamige bekroonde televisiereeks ook echt vorm. Idris Elba speelt weer de rechercheur John Luther en de trailer laat zien dat het allesbehalve rustiger wordt in zijn leven.

In de film wordt Londen geterroriseerd door een gruwelijk seriemoordenaar, terwijl Luther in de gevangen bivakkeert. Daar wordt hij hélemaal gek – ook van zichzelf – omdat hij de cyberpsychopaat, die hem nog steeds treitert, niet heeft kunnen pakken. Luther is daar wel klaar mee en besluit uit de gevangenis te ontsnappen. Met natuurlijk alle gevolgen van dien.

Luther: The Fallen Sun
Foto: Netflix Media Center

De trailer

Een deel van die ontsnapping is al te zien in het begin van de trailer.  Daarna vervolgt de trailer met heel veel actie, achtervolgingen, dreigingen en vluchtbewegingen. Veelal in Londen, maar we zien ook besneeuwde gebieden met een Land Rover als vluchtauto. Kortom: precies waar de liefhebbers op hoopten. Kijk zelf maar mee:

Check hier ál onze Netflix-content: van nieuwe trailers tot interviews met acteurs!